9 листопада 2023 16:17

Ilya, Frontend developer в Frozeneon

Думаю, після 2-х років роботи тут, можу висловити свою думку, яка ґрунтується на досвіді.

Почну з головного — люди. Віддати належне нашому рекрутинг та HR відділу за сильну команду фахівців. В силу мого стека я стикаюся з різними департаментами і в кожному з них люди, які точно знають свою справу, класні професіонали, які завжди допоможуть, поділяться експертизою. І це особливо круто, коли починаєш вивчати щось нове — тут без допомоги знаючих людей нікуди. У цій компанії є реальні можливості для професійного росту.
Цікаві проєкти як одна з основ компанії. Цікаві у плані технологій, цікаві у плані логіки та функціоналу.

Наступний момент — менеджмент. Приємно, що відчувається розуміння та підтримка з боку керівництва. Це і про робочі моменти, і про життєві ситуації.
Твоя проактивність завжди вітається. Твої пропозиції щодо покращення проєкту, щодо впровадження нових технологій або бест-пректис. Приємно працювати в компанії, де тебе слухають та чують. Завжди можна прийти з пропозицією та обговорити її. І потім ми це імпліментуємо чи доопрацьовуємо ідею.

І не менш приємний момент — твою гарну роботу, твою залученість до проекту цінують.

Підтримали:  Yuliia Savchenko