4 липня 2023 12:58
Сьогодні в мене рівно рік як я працюю в компанії і це перший раз за все моє життя, коли я навіть і не думала розглядати жодний з оферів від інших компаній. Тому спробую по фактах розібрати і пояснити чому це компанія моєї мрії:
1. Тут вітається ініціативність і амбітність. Якщо в тебе є ідея — її вислухають, якщо ця ідея ТОП — її реалізують, якщо ні — то можна повернутись з допрацьованою ідеєю.
2. В компанії є безліч крутих спеців, які допоможуть і підкажуть відповідь майже на будь-яке питання.
3. В компанії взагалі немає «корпоративного террору» — цим можу розчарувати любителів скидатись на днюхи і зніматись в тіктоках компанії. Як на мене особисто — це просто знахідка і я дуже хочу щоб так і було (Привіт, Юль :) )
4. Ти хочеш рости? круто! тут завжди є куди і це — ВІТАЄТЬСЯ!
5. Зручний графік. Мені реально не треба вирішувати всі на світі справи на вихідних. Я можу зробити це і в будні. Звичайно без шкоди задачам.
6. По замовчуванню тобі завжди довіряють — твоя задача не підірвати цю довіру. Що це як не залог довготривалих стосунків? :)
7. Вишенька на торті — це проєкти. З ними дуже цікаво працювати. А для маркетолога — це супер БОНУС!
І у відповідь на сумніви людей з коментарів нижче. Я теж дуже сильно сумнівалась брати офер чи не брати, саме через російську мову і дивний сайт. Зараз можу сказати що сумніви були марними. Це нюанс немедійної компанії. Тут мало що робиться напоказ.
Frozeneon — однозначно раджу !