10 квітня 2023 19:22

Zlata Chudina, Designer в Frozeneon

Працюю у Frozeneon з 2019 року. Хочу залишити максимально обʼєктивний відгук.
Тут я починала свій шлях як дизайнера і продовжую його вже 4й рік. Компанія максимально зацікавлена у розвитку співробітників. Наш колектив — то чудові люди) Frozeneon за ці роки став для мене великою родиною, де кожен готовий допомогти одне одному в робочих, та і не тільки, питаннях.

В переважності, люди які приходять сюди працювати — залишаються надовго. І на то є багато причин. Атмосфера, яка панує тут — то просто любов. Коллектив, та різноманітні плюшки від компаніі, допомога у розвитку як спеціаліста та неймовірні корпоративи, цікаві таски та підтримка співробітників — і це тільки маленька частина всіх переваг.

Тут немає зверхнього ставлення від керівництва. Тільки дружні та теплі стосунки. Тут почують та розглянуть кожну твою ідею. А організація усіх робочих процесів на вищому рівні. Комфортний графік, в якому ти можеш працювати і планувати свій день так, як тобі зручно.

Також для мене є дуже важливо, що з перших днів війни компанія робить просто масштабні донати на потреби ЗСУ.

У підсумку можу сказати, що Frozeneon це те місце, де хочеться працювати і розвиватись. Ця компанія і всі люди що тут працюють, займають окреме місце в моєму серденьку ❤️