15 лютого 2023 23:18

Anna Solopova, Finance manager

В січні проходила співбесіду та технічне інтерв’ю в цій компанії на позицію Фінансового менеджера. Теж здивувало, що сайт та спілкування виключно російською, хоча позиціонують себе як Укр компанія. На технічному інтерв’ю дві людини з чотирьох розмовляли російською з характерним російським акцентом. Після технічного інтерв’ю мені відмовили, типу обрали більш досвідченого кандидата. Але десь через два тижні на всіх ресурсах почали з’являтись по декілька вакансій Фін менеджера. Висновки робіть самі

Доброго дня!
Дякуємо за приділений час.
Згідно з етикетом проведення співбесід, ми розмовляємо тією мовою, яка зручніша кандидату. У даному випадку це була російська. На технічній співбесіді наші колеги також дотримуються цього правила, щоб кандидат не відчував незручності у спілкуванні. Наші співробітники, які були присутні на технічному інтерв’ю були з Києва.
Також після співбесіди Ви написали нам російською, та ваш особистий позитивний фідбек після спілкування з нами також був російською.
У цьому році ми вирішили сфокусуватися на розвитку фінансового відділу (на розширенні команди також), тому ви і бачите декілька відкритих вакансій.
Бережіть себе, та тихого неба Вам!

Підтримали: Филипп Добшинский