Вже півтора року, як працюю у FreshTech:)
Як на мене, то це та сама компанія, яка поєднує в собі не лише дружню, комфортну та в цілому гармонічну атмосферу, а ще й доволі часто та постійно долає різноманітні виклики, показуючи дуже високий рівень професіоналізму, комунікації та організації робочих процесів.
Незабаром буде вже 7 років, як я працюю в компанії FreshTech. І можу сказати тільки найкраще. Керівництво самовіддане улюбленій справі, за необхідністю завжди прийде на допомогу та підтримає. В колективі дружня та лампова атмосфера. Завжди різноманітні та цікаві проекти, завдяки цьому я постійно зростаю та розвиваюся як спеціаліст! Мені подобається бути частиною команди однодумців та професіоналів!
Майже три роки тому я приєдналася до команди FreshTech. За цей час ми подолали разом чимало викликів та успішно реалізували низку справді захопливих проєктів.
В колективі в нас завжди панує дружня та підтримуюча атмосфера. Тут відчуваєш себе частиною цілісного організму, де кожен готовий допомогти.
Керівництво підтримує ініціативи та дає можливості для професійного зростання. Якщо в тебе є крута ідея — тебе не тільки вислухають, але й допоможуть її втілити у життя.
Дуже рада продовжувати свій шлях розвитку саме тут!
Я працюю у FreshTech вже півтора року, і за цей час у мене тільки позитивні враження! Високий рівень організації робочих процесів, комфортна комунікація на всіх рівнях, відкрита й дружня атмосфера. Подобається також і різноплановість задач, бо це дає простір для творчості та розвитку. Приємно бути частиною команди, яка створює якісний український продукт.
Мала співбесіду на позицію UI/UX дизайнера. Пише мені Сергій Юрченко: «Я проектний менеджер компанії, так сталось що тимчасово займаюсь пошуком дизайнера за власною ініціативою» ну ок, думаю, всяке буває.
Значить, проходить перше інтервью нормально і мені кажуть, що треба буде тестове, на яке я погодилась (його мали надіслати протягом 2 годин) і я сиджу чекаю, а у відповідь приходить оце: «Ми відразу змогли обговорили з керівником нашу з вами співбесіду. Нам сподобались ваші роботи, підхід, релевантний досвід. Проте для себе також відмітили важливі моменти, які, на наш погляд, будуть незручними для нашої співпраці. Підхід який ми до виконання робіт який ми практикуємо саме в нашій компанії. Тут мова не про краще чи гірше, тут підходить слово „інше“. »
Я попросила пояснити перший фідбек, бо взагалі було незрозуміло, що не так, а у відподідь отримала ще більш незрозумілий: «Розуміємо, що скоріш за все не знайдемо спільну мову в форматі комунікації, постановки і виконання задач»
Мав досвід працювати в цій компаній.
Враження виключно позитивні. Якщо ви хочете працювати в одній команді з амбітними професіоналами, які розробляють, підтримують та просувають крутий український продукт і на основі нього реалізують різноманітні рішення для бізнес-процесів — вам сюди.
Для себе відмітив такі пінкти:
1. Віддалена робота організована на високому рівні (а можливо і на найвищому). Також є можливість працювати в офісі.
2. Буквально відразу після онбордингу на проект забезпечили технікою для роботи.
3. Людське ставлення від керівництва та менеджменту — всі особисті прохання враховуються.
4. Високий рівень кваліфікації колег, з якими працював на декількох проектах. Максимально дружня та відкрита атмосфера
Компанії бажаю тільки розвитку, успіхів та підкорення нових вершин. Ви круті!
Працюю у Фрештеку вже майже 2 роки. За цей час наша команда розробила безліч різних проектів, але основні цінності компанії, такі як згуртованість, взаємодопомога та клієнтоорієнтованість, залишилися незмінними. Людське ставлення з боку менеджменту, взаєморозуміння та довіра у компанії створюють чудову атмосферу для плідної роботи.
Я працюю в FreshTech більше року на позиції QA-Engineer.
І цей досвід дуже незвичайний, тому що я входжу до цікавої ніші воюючих спеціалістів. Наразі я комбіную роботу у компанії та рятування життів у зоні бойових дій. По перше, хочеться сказати, що я влаштувалась сюда незадовго до повномаштабної війни, вже маючи досвід роботи в іншій компанії. Співбесіда складалась з двух етапів і була настільки легкою, приємною та, я би навіть сказала, вайбовою, що ми з FreshTech одразу сподобались один одному. Тому я досить швидко отримала від компанії офер на очікувану мною заробітню плату (це той чудовий випадок, коли тебе не тримають у режимі очікування багато часу, а дають зворотній зв’язок досить швидко).
28 лютого 2022 року я повинна була виходити на свій онбординг. Але 24 лютого почалась повномаштабна війна і Добровольчий медичний батальон «Госпітальєри», де я є бойовим медиком з 2019 року, був мобілізований. Тому тоді я прийняла рішення стати на захист країни, бо інакше ні про яку роботу вже мова би не йшла. Компанія пішла мені на зустріч: зберегла моє робоче місце та допомагала у подальшому. Вже трохи пізніше я вийшла повноцінно на роботу, мала онбординг та влилась у будні тестувальника. І навіть зараз я маю змогу виїжджати на ротації у складі свого медичного екіпажу, що дуже позитивно характеризує цю компанію — все, задля перемоги. А ця підтримка особливо важлива для мене, як для людини, що має відношення до війни та хоче мати підтримку в тилу.
Що я можу сказати про свої враження роботи у цій компанії через рік? Це злагоджені команди. Колеги, до яких завжди можна звернутися, якщо чогось не знаєш. Всі спеціалісти працюють, як один професіональний скіловий механізм та у компанії завжди панує приємна дружня атмосфера. Також дуже круто, що ми працюємо над цікавими та складними проектами, що мають відношення до різних галузей. Це дає новий досвід, знання та можливість апдейтнути свої навички. Також я рада працювати над унікальним продуктом компанії, що допомагає підвищити ефективність, спростити складне та оптимізувати робочі процеси. Дуже круто те, що FreshTech розвивається, не стоїть на місці, привносить щось нове у процеси, щось змінює, незважаючи на війну, кризи, обстріли та блекаути.
Звісно, ще є, куди розвиватись. Але зараз видно, що компанія хоче та може.
— окремі лайки за чудовий комфортний офіс майже у центрі Києва, прикольні корпоративи та донати на армію)
I had the opportunity to work at FreshTech for over 4 years, and I would like to share my impressions.
One of the greatest advantages of this company is its amazing team. The professionalism of my colleagues and our mutual goal to develop a great product created a productive and supportive work atmosphere.
It was truly exciting to be involved in interesting and challenging projects. Through this experience, I had the incredible opportunity to expand my knowledge and skills, and to feel like a part of team, which is working on something truly fascinating.
In my subjective opinion, the company still have room to develop the practical usage of Agile methodology, clarity, and transparency of processes at the level of each team member.
While every company faces its own challenges, I want to emphasize that FreshTech demonstrates its great potential and a capacity for innovation.
Overall, working here has been an unforgettable experience.