2 квітня 2025 20:12
Курси Fullstack-розробника від Freshcode стали для мене справжнім відкриттям у світі веб-розробки. Я довго шукав навчальну програму, яка б поєднувала практичний підхід, актуальні технології та підтримку менторів, і Freshcode повністю виправдали мої очікування.
Під час навчання найбільшим випробуванням стало освоєння бекенду. До цього я мав певний досвід роботи з фронтендом, але серверна частина, робота з базами даних і налаштування серверів стали для мене справжнім викликом. Завдяки детально розробленим лекціям і підтримці ментора я поступово подолав ці труднощі.
Найцікавішим блоком курсу для мене став Node.js. Його можливості, особливо у зв’язці з базами даних і налаштуванням серверної логіки, відкрили для мене багато нових підходів до розробки бекенд-застосунків. Практичні завдання допомогли не просто запам’ятати теоретичний матеріал, а й навчитися застосовувати його в реальних проектах.
Щодо взаємодії з ментором та командою Freshcode — це один із найсильніших аспектів курсу. Ментор завжди на зв’язку, детально пояснює складні моменти та допомагає розібратися в помилках. Команда підтримки оперативно відповідає на всі запитання, що значно полегшує процес навчання.
Загалом, курс дав мені не лише знання, а й реальний досвід роботи з актуальними технологіями, що дало мені необхідну базу для подальшого професійного розвитку. Завдяки отриманим знанням і досвіду, я почуваюся впевненіше у своїх навичках і готовий до нових викликів.