Freshcode Training Center

до 20 спеціалістів
Запоріжжя, Онлайн

17 жовтня 2024 11:46

Михайло Григоров

На курси прийшов через рекомендації та схвальні відгуки друзів, що вже працювали в компанії, та, не буду брехати, можливість подальшого працевлаштування зіграла свою роль). Власне наразі я вже працюю у компанії та не жалкую ні хвилини витраченого часу.

Ці курси значно перевищують всі інші навчальні заклади з програмування в який я раніше навчався. Невеликі групи дозволяють краще доносити матеріал усім хто ним цікавиться, а відеозаписи лекцій дозволяють освіжити знання або просто проходити навчання асинхронно в будь-який зручний час. Завдяки гарній подачі матеріалу заняття не були нудними та не цікавими та навіть на початкових темах які я вже трохи знав знаходилось місце для чогось цікавого. Особливо мені подобалося коли ми всі разом із ментором поступово робили одні й ті ж самі дії поступово отримуючи роз’яснення що ми робимо і що будемо робити далі.

Курс розрахований на людей з будь-яким знанням коду, через що на початку мені було трохи залегко, але це через мою знайомість з початковими темами. Можливо я б трішечки пришвидшив початок для більшого часу на складніші теми, але це все залежить від конкретної групи і її розуміння, тож в цілому нарікань немає.

Екзаменаційний проєкт був доволі цікавим, на початку він здавався дуже складним і заплутаним, але через певний час (і деяку кількість виправлень))
я до нього звик і почав доволі непогано в ньому орієнтуватись, що спростило подальшу роботу з ним. Він доволі сильно закріпив набуті на курсах знання, а також в цілому відбив страх від великих проєктів, показавши свою подальшу структурованість.

На жаль через наших прибецнутих скажених сусідів я робив проєкт в періоди постійного відключення світла, що стало доволі серйозною перешкодою, через неможливість довготривалого зосередження на проєкті, але компанія врахувала такий розвиток подій, тож це не стало проблемою.

Також хотів додати, що ментор, тімлід та й в цілому всі співробітники з якими я допоки зустрічався є дуже доброзичливими ніколи не підганяли і завжди готові допомогти та пояснити якщо щось не зрозуміло. На моєму досвіді далеко не всі «вчителя» інших навчальних закладів вміють зацікавити своїм предметом якось розбавити його кумедними асоціяціями тощо. Але мій ментор зміг підтримувати цікавість уроку та інформативність на гарному рівні, з ним можна було і посміятись і дізнатись багато нового.

Окремо згадаю програму курсу що розрахована на реально використовувані програми, які дійсно використовуються при розробці і є поширеними на ринку праці. Тож ви не будете вчити щось просто задля того, щоб просто вчити, бо програма така, чи щось з цього жанру.

Якщо вам цікава тема веброзробки, то однозначно рекомендую спробувати ці курси. Щодо рекомендацій, не бійтеся питати або навпаки давати ментору зрозуміти що ця тема вам зрозуміло, це допоможе ментору краще підлаштуватись під вас і краще спрямувати групу надалі.

Гарного навчання)