12 жовтня 2023 14:24
Я хочу поділитися своїм враженням від навчання в Training Center «Freshcode». Порівнюючи з іншими учбовими закладами, де я навчався раніше, я можу сказати, що Freshcode забезпечує якісний та актуальний курс для роботи FullStack розробником.
Найбільше мене вражає те, як професійно працюють викладачі. У нашій групі були як новачки, так і досвідчені користувачі ПК, та викладачі змогли забезпечити ефективні уроки для всіх. Вони не тільки допомагали в засвоєнні технічних аспектів програмування, а й створювали атмосферу, де кожен міг вільно висловлювати свої питання та отримувати зрозумілі відповіді.
Однією з головних переваг навчання в Training Center «Freshcode» є акцент на практичних навичках. Нам не просто розповідали про теоретичні аспекти програмування, а й давали можливість застосовувати знання на практиці. Відсутність «дитячого садка» з оцінками за домашні завдання була для мене особливою перевагою, оскільки це змусило нас вдосконалювати свої навички до ідеалу.
Також хочу відзначити ефективний формат навчання. Оналйн уроки з відеозаписом дозволили мені зручно вивчати матеріал та повторювати його за потреби. Також є одна таблиця з усіма лінками на матеріал. Мега зручно. Цей підхід значно полегшує процес навчання та робить його більш доступним для розуміння.