Freshcode Training Center

до 20 спеціалістів
Запоріжжя, Онлайн

4 серпня 2022 12:17

Олексій Тарасенко, Head of International Sales в Codica

Коли знайшов цей курс — дуже здивували гарно підібрані теми програми навчання, довго не думав, і далі — легкий старт та навчання.
По результату курс дуже сподобався — усе чітко, жваво, та гнучко, у т.ч. у плані відвідування занять усе підготовлено для комфортного процесу.
Особливо сподобався гарно структурований та повний матеріал по різних темах — можна погрузитися як в технічні нюанси процесів ІТ компанії, так і в комерційні, управлінські.
Дуже зручна комбінація методичних матеріалів (лекцій), та онлайн стрімів, можна отримати зворотній звязок та розяснення майже у будь який час — куратори завжди на звязку. Постійні практичні заняття допомогають закріплювати матеріал.
Величезний плюс — усі матеріали та стріми зостаються у доступі, включаючі оновлення матеріалів для наступних груп — такого ніде не зустрічав.

По досвіду тренінгів та навчання є з чим порівнювати як по професіональній частині викладання так і по загальній атмосфері навчання і тех.засобів, то ж дякую команді фрешкод і однозначно рекомендую усім для навчання!

Олексій Тарасенко, курс ІТ менеджменту 2021 — 2022.

www.linkedin.com/...​lexey-tarasenko-0371403b