Freelancehunt

до 20 спеціалістів
Одеса

Працюю на FreelanceHunt уже 9 років. (мій профіль: freelancehunt.com/...​ancer/eva_bojinskaya.html). Платформа за цей час стала для мене надійним і єдиним джерелом роботи і підтримки, особливо в складні періоди. У мене теж були арбітражі — п’ять за весь час. Два виграла, один вирішили із замовником напряму, два — програла, і мені присудили меншу частину оплати. Звісно, це прикро, особливо коли вкладаєшся в проєкт щиро. Але арбітраж — це не сторона фрилансера чи замовника, а інструмент, щоб розглянути обидві сторони конфлікту. Я бачила, як рішення ухвалювали не на мою користь, незважаючи на мої зусилля — і я це прийняла, тому що розумію: завдання арбітражу — об’єктивність, а не «допомога своїм». Завжди важливо максимально чітко формулювати ТЗ, бути відкритим до діалогу і максимально залученим у свій проєкт. Там, де конструктив — там і результат. Прочитала негативні коментарі. Але знецінювати всю платформу, де працюють тисячі фахівців, через один негативний кейс — на мій погляд, несправедливо. Я за чесну роботу — а на платформі це дає змогу на 100% реалізувати система «Сейф». Ті, хто працює чесно й уважно — тут завжди знайдуть собі і роботу, і замовників.

Працюю із цією платформою 13 років як виконавець. Я дизайнер упакування та етикетки. freelancehunt.com/...​eelancer/elka_design.html — це мій профіль, я існую) На сьогоднішній день це моє основне місце роботи, маю потік замовлень, постійних замовників, в цілому задоволена. Зручно організована безпечна угода — «Сейф», можна спокійно працювати, не хвилюючись, що не оплатять наприклад, ну і я помітила, що замовники теж охоче опалчують роботу саме таким чином, ніж безпосередньо незнайомому виконавцю, і отримують свої гарантії. Також нормальна швидка служба підтримки.
Є звичайно нюанси, як всюди. Наприклад було б непогано запровадити якісь рівні професіоналізму фрілансера. Замовникам було б простіше обрати виконавця залежно від завдання, бюджету та вимог.
Ще побажання — організувати для замовників якось таку можливість публікації проекту, щоб більш-меньш докладне ТЗ було обов’язковою складовою. Буває складно оцінити обсяг роботи і терміни, коли в описі проекту нуль інформації.
А загалом це дуже комфортна платформа як для фахівців, так і для замовників, звісно, якщо вони знають, що хочуть отримати в результаті)

Вітаю! На ресурсі з 2023 року у ролі Виконавця. Головний напрямок Дизайн Упакування та етикетки. За один рік вийшов у першу 10-ку за своїм напрямком. Ось мій профіль freelancehunt.com/freelancer/scaleua.html щоб не було питань чи реальна я людина ;)
Бувало усяке протягом двох років, доходило навіть до блокування профілю)
Як у будь якого ресурсу є певні плюси та мінуси. Для мене головне це працювати за своїм профілем у 52 роки. Не секрет що після 48 років ти вже ніхто для айчарів), тому працювати на фріланс платформах це майже єдине рішення.
Серед головних Плюсів ресурсу я відмічу послугу «Сейф» це повна гарантія що Замовник отримає те що потрібно, а Виконавець оплату. Вартість послуг я вважаю помірною відносно послуг що надає ресурс, але цілком можна працювати і безкоштовно. Серед мінусів, особисто для мене, це функціонал Портфоліо. Зміни до нього давно назріли. Дуже бажано додати диференціацію на Профі та Початківців.
Загалом це кращий український ресурс.

Добрий вечір, хочу поділитись досвідом про платформу, бо це реально крута та гідна платформа. Почну з плюсів, бо їх більше. Найперше, що мені подобається — це широкий вибір виконавців, бо завжди є з кого вибрати і по ціні, і по досвіду. Можна зайти до них у портфоліо, подивитися, що вони вже робили, і почитати відгуки від інших замовників. Це дуже важливо, бо одразу розумієш, чи варто з людиною мати справу. Не раз це мене виручало від «фахівців», які тільки обіцяють. Ще прикольний плюс це Сейф, бо не завжди хочется відразу надавати кошти фрилансерові, а потім бути кинутим. Тобто, я заморожую кошти й потім вже надсилаю їх. Це топ. Служба підтримки тут, до речі, працює непогано. Якщо виникають якісь суперечки чи питання, то вони намагаються допомогти.
З мінусів це напевно старий дизайн, бо не завжди можу знайти необхідну мені опцію, але то таке не критично, бо підтримка допомогає це все владнати.
В цілому платформа мені подобається й планую юзати її надалі.

Хороший перспективний майданчик. Останні 5 років — моє основне джерело замовників. На фрилансі я вже більше десяти років, тож маю з чим порівняти. Непоганий функціонал, є можливість отримувати оплату у євро і доларах, обирати різні ніші — якщо дозволяють компетенції. Послуга Сейфу — гарний спосіб убезпечити угоду для обох сторін. Так що — щиро рекомендую.

Сервіс хороший на ньому працюю вже довго. Є різні проекти і підтримка, яка працює як на користь замовників, так і на користь виконавців. В мене були, на жаль арбітражі з замовниками, але наш спір вирішили, оплативши 80 відсотків суми мені

Підтримали: Serhii Zheltonogov

На сервісі більшість некомпетентні і непрофесійні виконавці, які тільки строять з себе великих спеціалістів і розказують, що все зроблять, а по факту нічого не вміють і тільки затягують час. Нароблять всякої халтури і ще й вимагають гроші!
Арбітраж даного сервісу такий же некомпетентний як і самі виконавці, не розбираються у ситуації, а одразу приймають якісь безглузді рішення!
Даремна трата часу та грошей! На даному сервісі я втратила 2270 грн. Нікому не рекомендую!