FRACTAL (ex-Netpeak Group)

Київ, Харків, Одеса, Рівне, Черкаси, Варна (Болгарія), Софія (Болгарія), Алмати (Казахстан)

Працюючи у Fractal, я щодня отримую унікальний досвід роботи в екосистемі, яка вміє поєднувати високу динаміку, структурованість і культуру відповідальності. Тут немає випадкових процесів — кожен елемент, від комунікації до стратегічного планування, має свій сенс і вплив на результат.
Одне з головних вражень — рівень прозорості та прямоти між людьми. У Fractal дійсно працює принцип «заборона на передавач»: якщо тобі щось потрібно — ти говориш напряму. Це економить час, знімає зайві емоції і формує здорове робоче середовище. Саме в такій культурі дуже легко рости, бо ти одразу отримуєш якісний, прямий фідбек.
У своїй роботі я ціную можливість впливати на процеси, а не просто виконувати задачі. Мені дозволяють пропонувати ідеї і впроваджувати їх. Це той випадок, коли керівництво не тільки декларує самостійність як цінність — а й справді дає простір приймати рішення і несе разом із тобою відповідальність за результат.
Окремо хочеться відзначити людей. Команда професіоналів, які знають, навіщо вони тут, і не бояться складних задач. Робота з такими колегами ― це і виклик, і драйв, і постійний розвиток.
Fractal навчає працювати швидко, чесно і результативно; вчить шукати рішення, а не виправдання; формує звичку думати масштабніше, ніж твоя роль. Це компанія, у якій справді можна вирости як спеціаліст і як особистість.

Завершую випробувальний термін у FRACTAL і можу сказати, що з першого дня все було зрозуміло: процеси налагоджені, завдання чіткі, а команда та онбординг-спеціаліст завжди готові допомогти. Мені подобається атмосфера відкритості, підтримки та розвитку. Відчуваю себе частиною команди та рада бути тут❤️

Працюю тут вже певний час і досі в приємному шоці від рівня організації процесів 😄
З першого дня все було максимально зрозуміло: чітка структура, прозорі цілі, логічні процеси.
Усе автоматизовано, юзер-френдлі, без хаосу чи «ручного керування».

Окремий кайф — команда та тімлід❤️
Люди, з якими одночасно і комфортно, і драйвово працювати.
Є підтримка, відкритість і бажання розвиватися разом.

Якщо коротко — це компанія, де хочеться залишатися, бо все чесно, системно й по-людськи. Раджу від всього серця :)

У процесі рекрутменту, онбордингу та адаптації все налаштовано так, щоби час всіх залучених людей був використаний найбільш ефективно.

Етапи рекрутменту, питання, тестове, вважаю, що добре розкривають мене як людину та фахівця і не потребують багато часу.

Від першого повідомлення з рекрутеркою і дотепер, через три місяці, я щодня тішуся навичкам комунікації кожної людини в команді та структурованості в роботі. Мені також відгукується місія та цінності компанії. Це все те, що для мене було важливо і що ціную у FRACTAL.

Я завершую випробувальний термін у FRACTAL і можу сказати, що мій досвід був надзвичайно позитивним. До співбесіди я робила рісерч по компанії і знаходила лише позитивну інформацію (аж трохи дивно було), і дуже рада, що це дійсно відповідає реальності.

Від самого рекрутингу та онбордингу відчувається увага до кожного кандидата, ніколи не створюється відчуття, що залишаєшся сама зі своїми питаннями. В компанії панує взаємоповага, а таланти та навички дійсно цінують незалежно від позиції.

В моїй команді дуже тепла атмосфера: тебе приймають таким, який ти є, не осуджують і завжди готові допомогти — як у вирішенні завдань, так і просто по-людськи. Це середовище мотивує і допомагає розвиватися. Коли я розповідаю про свій досвід подругам, вони іноді дивуються і не зовсім вірять, що так дійсно може бути, але для мене це тільки підтвердження, що я в правильному місці і на правильному шляху.

Особливо приємно усвідомлювати, що FRACTAL — це українська компанія. Українська компанія, яка по-справжньому цінує таланти, має сучасні і просунуті цінності та впроваджує інноваційний підхід, створюючи умови для розвитку навіть у складні часи.
Я дуже рада, що маю можливість бути частиною саме такої компанії:)

Успішно завершив випробувальний термін і заявляю що ніхто мене не бив😁. Враження щиро позитивні, завдання встановлені на початку відповідають факту, моїм скілам і специфіці позиції. Рекомендую нетпік людям які кайфують від своєї роботи і цінують можливість отримати новий цікавий досвід!

Підтримали: Iryna Semenda

Завершую випробувальний термін і розумію, наскільки класно і комфортно працювати в умовах, коли всі твої процеси і задачі зрозумілі, фіксовані і плановані.

Підтримали: Max Boiko

Завершується випробувальний термін в Netpeak Group — це потужна компанія яка поєднує у собі різноманіття можливостей вашої реалізації. Від удосконалення професійних навичок, до психологічного балансу в роботі і це все під час випробувального терміну. Мої враження позитивні, бо є з чим порівнювати. А гнучкий графік роботи то є топ.

Хочу написати про свій досвід з рекрутментом, онбордингом та адаптацією — 10/10 ❤️
Така хеппі бути нетпіківкою🤭

Я проходила повний цикл рекрутингу, онбордингу та адаптації в компанії, і хочу поділитись враженнями — бо це той випадок, коли все було настільки якісно, що залишився лише приємний післясмак

Рекрутинг:
З першого контакту відчувалася повага до мене. Рекрутер була уважна, добре орієнтувався в ролі, команді та культурі компанії.
Всі етапи комунікувались чітко: коли буде зворотний зв’язок, як виглядатиме наступне інтерв’ю, скільки часу займе процес.
Співбесіди — конструктивні, по суті, без зайвої формальщини, але з глибоким розумінням.
Особливо сподобалося, що фокус був не тільки на хард-скілах, а й на цінностях, взаємному фіті та взаємній зацікавленості. Особливе дякую, що мене провідчували та запропонували позицію, яка більше резонувала із тією, на яку подавалась спочатку.

Онбординг:
Після оферу не просто «кинули документи», а провели дуже структурований pre-onboarding: зручно, зрозуміло, з турботою. Все було організовано до дрібниць: знайомство з командою, менеджером, чіткий план на перший тиждень і далі. Мені одразу виділили людину, яка допомагала мені у всьому: від налаштувань систем до побутових моментів.

Дякую за цю
людяність на кожному етапі
відкритість до діалогу
чіткість, прозорість, професіоналізм
справжнє бажання зробити твій вхід у компанію максимально комфортним

Велике дякую всім, хто був дотичний до цього шляху — ви закохали мене у компанію ❤️

Підтримали: Maryna Syplyva

Я прийшла до Core на випробувальний термін і дуже швидко зрозуміла, що зробила правильний вибір. Завдяки знайомим, які тут працюють, я вже знала про цінності компанії, і на практиці переконалась, що це не просто слова.

Онбординг пройшов дуже комфортно та зрозуміло — все чітко пояснили, підтримували на кожному етапі. Особливо вдячна Tiren, яка була моїм онбординг-спеціалістом, а також моїй кураторці Nanook і тім-ліду Giorgia — завдяки вам процес адаптації був простим, ясним і справді приємним.

Колектив привітний, відкритий, суперпідтримуюче ком’юніті. Жодного разу не виникало ситуації, коли мене не зрозуміли чи хтось засуджував — усе на довірі, з повагою до тебе як до людини та фахівця.
Атмосфера настільки здорова, що я перестала відчувати «синдром неділі», коли не хочеться, щоб наставав понеділок.

Окремо хочу відзначити організованість процесів: усе дуже чітко, структуровано, легко включатися в роботу. За цей короткий період я встигла навчитися новому й зрозуміла, що можу ініціювати, креативити, розвиватися, і мене підтримають.

Netpeak поєднує в собі всі ті риси, які для мене важливі в роботодавці: прозорість, довіра, розвиток, турбота. Я відчуваю себе тут у безпеці як професіонал і як людина. І це рідкість на сучасному ринку.

Я щиро рада, що стала частиною Netpeak Group — це справді крута українська компанія, яка поєднує професійність, цінності та людяність.

Процес рекрутингу був максимально прозорим, структурованим і приємним. Кожен етап допомагав краще зрозуміти, куди я йду, і водночас відчути атмосферу команди ще до офіційного старту.

Мій шлях у компанії почався з онбординг-спеціалістки Nebula, яка чітко пояснила всі етапи, зорієнтувала в процесах і завжди була на зв’язку. Саме з неї почалось моє знайомство з культурою компанії — і воно було дуже приємним та зрозумілим.

Онбординг пройшов чудово — усе чітко, логічно, з підтримкою на кожному етапі. Завжди було зрозуміло, до кого звертатися, як знайти потрібну інформацію і де поставити навіть «дурне» запитання.

Я прийшла в команду на посаду адміністративного координатора, і з перших днів відчула: тут не просто «офісна робота», а справжня взаємодія, командність і бажання покращувати простір навколо.

Окремо хочу сказати велике дякую своїй керівниці Verusia — за довіру, відкритість, мудрі поради та спокійне лідерство. Її підтримка допомагає мені швидко вливатися в команду та впевнено зростати в новій ролі.

Щира подяка моєму куратору Tsybulya — за терпіння, стійкість і готовність пояснювати ще раз, коли я щось не розуміла. Її спокій і увага до мого навчання стали для мене великою підтримкою на старті.

Зараз я відчуваю, що Netpeak Group — це компанія, де справді є можливості для професійного зростання. Тут цінуються ініціатива, відкритість до нових ідей і прагнення до розвитку.

Бути частиною Netpeak — це про розвиток, повагу та живу культуру.

Завершується мій випробувальний період, це були продуктивні 2 місяці, протягом яких я познайомилася з неймовірними людьми. Процес онбордингу був таким, як я і очікувала — на вищому рівні.

Мала наміри долучитися до Netpeak USA у ролі Content Manager.
Можу констатувати, що мій досвід спілкування з рекрутером Аліною, Recruitment Team Lead Євгенією, Lead SMM & Communications Manager Євгенією, Head of Marketing Леонідом — це суцільний green flag.

По-перше, 0 крінжових питань у стилі «Скільки дерев на планеті?», «Можете поділитися своїми балами ЗНО?», «Помножте 88 на 253. Рахуйте вголос» і тд. Усе чітко і по суті.
По-друге, величезний плюс компанії за тестове завдання. У ньому був естімейт часових затрат на виконання — близько 2 годин — і цей час збігся з реальністю. На технічному інтерв’ю отримала фідбек щодо нього, що завжди цінно.
По-третє, технічна співбесіда почалася не з «розкажіть про себе», а з питання, що мені неясно/турбує щодо позиції (і загалом моїх питань). На їх обговорення ми витратили щонайменше 20 хвилин, при тому що на зустрічі було 3 людини зі сторони компанії. Ніхто нікуди не спішив, нікому не треба було закидати мене питаннями у відповідь. Зазвичай кандидати опиняються у протилежній ситуації, коли 2-3 людини влаштовують допит, а кандидат відчуває себе ніби на іспиті. Тут і близько такого вайбу не було. Розмова була легкою + команда виділила ще трохи часу після дзвінку, щоб проговорити декілька моментів, які були деталізовані під час спілкування — і закрити одразу всі питання (зазвичай коли закінчується колл, кандидат чує «треба бігти, напишіть питання рекрутеру, ми обов’язково відповімо»). Не кажу, що цей варіант не ок, але кажу, що коли команда виділяє трішки більше часу, ніж було в календарі, то відчувається людяність і адекватність, що безпосередньо впливає на лояльність. Принаймні мою.
По-четверте, обговорювали лише пару останніх місць роботи, що, як на мене, дуже адекватно, враховуючи, що робота до початку повномасштабної війни/ковіду та інших катаклізмів, в яких ми живемо, кардинально відрізняється від реалій ринку у 2024-2025 році.
По-п’яте, команда підтримала думку, що оплата праці не має відрізнятися під час випробувального терміну і після його закриття. Сьогодні таке почуєш рідко, тому шатаут Леоніду, Євгенії та Євгенії за чітку позицію.

Я не отримала офер, але отримала розгорнуте пояснення, чому було ухвалене саме таке рішення і якому кандидату компанія віддала перевагу. Крім того, маю засвідчити, що компанія на всіх етапах притримувалась своїх обіцянок. Якщо пообіцяли фідбек упродовж 3 робочих днів, то так воно й було (а іноді навіть швидше!).
Досі відчуваю приємний присмак після спілкування. Раніше ніколи не звертала особливої уваги на вакансії Netpeak, але зараз буду. Думаю, що залюбки поспілкуюся з тімкою щодо релевантних позицій у майбутньому, оскільки so far вони котики і я бажаю їм успіху.

Працюю в Netpeak сорсером понад 4 місяці.
Задоволений процесом онбордингу — все чітко, багато підтримки від команди й онбординг спеціалістів.
Подобається тісна співпраця між рекрутинг командою й наймаючими менеджерами, жодної бюрократії тільки feel free :)

Проходила відбір у компанію Netpeak USA на посаду Content Manager. Читала багато коментарів і історій про те, як в компанії (не) налаштовані процеси, ставлення як на галері, та і загалом що ставлення так собі, як до працівників так і до кандидатів. Насправді, познайомившись із командою агенції, залишилось дуже приємне враження — команда дружня, питають по темі, готові до відповідей навіть на «слизькі» і неприємні питання, не дають величезних тестових на три дні роботи, і фідбеком діляться дуже швидко. Кількість етапів можна зменшити — 1 інтерв’ю з рекрутером, тестове, інтерв’ю з 3 лідами, і потім ще з СЕО, і ще збір рекомендацій. Чи варто ж казати, що пройшовши всі кола пекла, отримати «вибачте, ваш досвід не зовсім релевантний, і тестове так собі» — це повний треш. Як можна НЕ побачити, що мій досвід нерелевантний, на етапі розгляду резюме? Як можна казати, що тестове так собі, після того, як запропонували перейти на наступний етап? Не розумію логіку, і загалом дуже неприємно, що витратила стільки часу при тому, що можна було вирішити на перших етапах.

Підтримали: Nina Avram

Яно, привіт!)

З тобою на зв’язку Женя, Recruitment Team Lead у Netpeak.

Дякую, що поділилася фідбеком і пройшла весь процес — це велика інвестиція часу, і ми це дуже цінуємо.

Мені шкода, що процес залишив у тебе негативні емоції.
Етапність нашого спілкування побудована таким чином, щоб комплексно дізнатись про експертизу кандидата з різних сторін і бути впевненими в наймі. Особливо для ролей у нові напрямки, які ми зараз розвиваємо.

Наш рекрутер незабаром напише тобі в приватні повідомлення з додатковою інформацією.

Маю надію, що в нас ще буде можливість виправити перше враження у майбутньому🙌

Перейти до дискусії

Завершується мій випробувальний період, від самого початку це була цікава та продуктивна подорож, протягом якої я познайомився як інфраструктурою компанії, так і тими, хто нею опікується. Процес онбордингу був захоплюючий, тому очікую з нетерпіння наступних етапів в професійному розвитку в компанії

Процес найму був максимально прозорим, структурованим і приємним. Кожен етап давав змогу краще зрозуміти, куди я йду, і водночас відчути атмосферу команди ще до офіційного старту.

Онбординг теж пройшов чудово — усе чітко, логічно, з підтримкою на кожному етапі. Завжди було зрозуміло, до кого звертатися, як знайти потрібну інформацію і де поставити будь-яке, навіть «дурне» запитання.

Зараз я відчуваю, що Netpeak Group — це компанія, де справді є можливості для професійного розвитку. Тут цінується ініціатива, відкритість до нових ідей і прагнення до зростання. Відчувається чіткість у процесах, конструктивна комунікація та орієнтація на результат.

всім привіт
працюю в компанії уже декілька місяців. пару тез щодо найму, роботи загалом.

>> Процес найму.
Гарно вибудуваний. Отримував усі деталі. Рекрутер завжди була на зв’язку. Отримував фідбеки за кожен етап. Оффер детально проговорений був, щоб не було сюрпризів. Я чітко знав куди і на які умови йду.
Нижче є деякі негативні відгуки від інших людей за процес найму, я не знаю, може це людський фактор так спрацював, може це люди так суб’єктивно трактують щось... Бо в мене все пройшло супер!

>> Онбординг.
Я дуже рідко змінював компанії. Широко порівняти не можу. Але, як на мене, він у Нетпік Груп просто топовий. Все структуровано, є окремі онбординг спеціалісти, від команди куратор призначається. Перші дні/тижні майже за руку водять, усе розказують. Багато є мануалів, навчальних курсів. тощо. Є чіткі чек-лісти, щоб ти не губився, а знав що за чим робити. Мені було дуже комфортно.

>> Загалом робота.
Мені подобається. В компанії панує атмосфера розвитку, росту, вдосконалення. Підтримуються нові ідеї та ініціативи. Хочеш розвиватись? будь ласка — повна підтримка. Маєш ідею круту? будь ласка — пропонуй, якщо обгрунтуєш, пряме зелене світло.
Рутинні щоденні задачі стараються розбавляти проектною роботою (принаймні в моїй команді/відділі де працюю).
Компанія має чітку стратегію довгострокову. Компанія розуміє куди і навіщо рухатись. Є чіткий діалог між менеджментом та співробітниками, принаймні я так це оцінюю.
В компанії чітка проукраїнська патріотична позиція (що для мене було немаловажливим при переході).
Дуже рекоменду. Не пожалієте!
________________________________

Нетпік Груп це крута українська ІТ Група з великими амбіціями і я дуже радий стати частиною такої команди та рухатись разом ;)

Я завершую свій випробувальний термін у Netpeak Group і хочу поділитися враженнями.
Перші дні були структурованими: академії, відео, мануали — усе допомогло швидко зрозуміти, як тут усе влаштовано.
Мій куратор і керівник завжди були на звʼязку, відповідали на всі запитання і допомагали зрозуміти контекст задач. В компанії усе з повагою до тебе як до спеціаліста, навіть якщо ти на випробувальному. Це реально відчувається.
Надзвичайно відкритий і дружній формат. На дейлі зустрічах не лише обговорюємо задачі, а й отримуємо зворотний звʼязок, що допомагає покращуватись.
Netpeak Group — це місце, де хочеться залишатися надовго. Це про адекватність, підтримку, розвиток і повагу до кожного. Я вдячна за можливість бути частиною цієї команди, і далі — тільки вперед 💪

Дуже комфортний процес введення в роботу, умови роботи, чудові колеги, завжди можна домовиться, обговорить якісь нюанси. В професійному плані є де розвернутися і реалізувати себе, відчувається, що працюєш в команді, немає стресу, що зробиш помилку і все, катастрофа, відчувається підтримка колег. Компанія прогресивна, відповідно відчуваєш себе дотичною до діяльності, яка створює майбутнє та допомагає бізнесам процвітати

Компанія надає чудові можливості для професійного саморозвитку, що є дуже важливим для всіх тих, хто прагне реалізуватися в кар’єрі. Чудовий гнучкий графік, орієнтованість на результат, а не трекання годин роботи, здорова робоча атмосфера. Окремої уваги заслуговує процес онбордінгу та входження в посаду, кращого до цього моменту я не зустрічала.

Виконуючи тестове завдання для даної компанії майте на увазі що не отримаєте конструктивного фідбеку, адже його перевірятиме CEO компанії (що уже звучить ну дуже дивно для компанії в 1500 працівників).

Працювати в Netpeak — це про розвиток, підтримку та круту команду! 🚀 Тут цінують ініціативність, дають простір для зростання та завжди підтримують у нових ідеях. Атмосфера драйвова, а кожен день — це можливість навчатися та вдосконалюватися. Радію, що є частиною цієї команди!

Вже 3 місяці, як працюю в Netpeak Core!☺️

Від першого дня відчувала підтримку на кожному етапі — онбординг-спеціаліст оперативно відповідала на всі питання, а куратор завжди знаходила час для зворотного зв’язку, що дуже допомогло швидко влитися в робочий процес.

Особливо сподобалась атмосфера в команді та їхня готовність ділитися знаннями. Дякую команді за теплий прийом та професійний супровід на всіх етапах адаптації!

Рада бути частиною цієї компанії! 💫

Під час випробувального терміну в Netpeak я отримала неймовірно корисний та позитивний досвід. З першого дня відчула, що тут справжня команда, де кожен відкритий, підтримує та допомагає адаптуватися. Всі процеси організовані чітко й продумано, що дозволяє швидко увійти в робочий ритм і відчути себе на своєму місці.

Окремо хочу відзначити людей — тут всі готові тобі допомогти, пояснити, підказати, а ще — заряджають натхненням та драйвом. У команді панує атмосфера довіри та взаємопідтримки, і це дає неймовірний заряд енергії для розвитку.

Ще один величезний плюс — можливості для зростання та навчання. Компанія не просто дає завдання, а й допомагає розвивати професійні навички, прокачувати себе та ставати кращою версією себе щодня.

Рада працювати тут ✨

Два місяці в команді — і це тільки початок!😁

Минуло вже 2 місяці, як я стала частиною компанії, і цей час був просто чудовим! Кожен день тут — це не тільки робота, а ще й підтримка, розвиток і натхнення.

Величезне дякую колегам за допомогу, дружню атмосферу та готовність ділитися знаннями. Тут справді відчувається командний дух, і я безмежно вдячна компанії за можливість зростати та розвиватися у своїй справі.

Рада бути частиною цієї компанії! 🚀💙

Мій випробувальний термін у Netpeak пройшов чудово! Команда завжди була на зв’язку, онбординг-спеціаліст допомагав з усіма питаннями, а куратор і керівник завжди підтримували. Вдячна за таку атмосферу:)

Завершуючи свій випробувальний період в компанії, хочу зазначити, що весь процес був дуже комфортним і зрозумілим!
Я отримала повну підтримку від команди, а всі етапи адаптації проходили легко і без стресу. Вражає високий рівень організації роботи та увага до деталей, що створює чудові умови для розвитку та комфорту.
Я дуже задоволена тим, як все організовано, і з нетерпінням чекаю на подальший розвиток у компанії!

Підтримали: Anita Diachenko

Працюю в Netpeak Core вже 3 місяці, і можу сказати, що компанія справила на мене чудове враження. Рекрутинг пройшов легко та прозоро, що одразу додало впевненості. Адаптація була комфортною завдяки підтримці команди та структурованому онбордингу. Проєкти цікаві й мотивують розвиватися. Окремо хочу відзначити атмосферу в колективі — тут завжди готові підтримати та допомогти.

Відгукнувся на вакансію — у відповідь прислали десяток копіпаст питань формату «розкажіть/опишіть». Запропонував дзвінок на 15 хвилин з’ясувати усі моменти — тиша вже тиждень.

Можливо, варто переглянути спосіб комунікації?

Григорій, привіт!

Я — Юля, Head of Recruitment в Netpeak Talent. Ви спілкувались з моєю колегою Яною щодо позиції для зовнішнього клієнта, що не є частиною Netpeak Group.

Дякуємо за вашу ініціативу та зацікавленість у вакансії. Хочу пояснити, що стандартний процес відбору на цю позицію передбачає відповіді на ряд уточнюючих запитань у письмовій формі, що дозволяє нам ефективно оцінити досвід та очікування спеціаліста очікуванням партнерів та засинхронитись. Ми усвідомлюємо, що це може виглядати дещо формально, але це частина стандартів для першої фази відбору по цій вакансії. Проте, звісно, ми розраховуємо на короткі відповіді, аби вони зайняли навіть менше 15 хвилин)

Щодо часу відповіді,- взяли на опрацювання.

Дякуємо дякуємо за розуміння та відгук та бажаємо успіхів в пошуку.

Перейти до дискусії

Закінчила свій випробувальний період і готова поділитися враженнями.

Підбір і адаптація пройшли легко — з першого дня всі допомагали розібратися, ніхто не залишає з питаннями наодинці. Було багато підтримки та допомоги від куратора, на любі навіть найпростіші питання завжди була відповідь і координація.

Атмосфера супер, відношення до людей тепле, всі відкриті та дружні. Подобається, що є можливість розвиватися, опановувати нові навички і загалом прокачуватись.
Тут відчуваєш, що ти не просто «ще один співробітник», а частина команди, де тебе цінують.

Рада бути частиною цієї компанії! 😊

Працюю в Netpeak Core 2 місяці, якраз закінчую свій випробовувальний період. Хочу сказати, що від процесу рекрутингу до закінчення проходження ВТ — компанія склала неймовірні враження. Кожен спеціаліст, який працює з тобою постійно готовий допомогти вирішити будь які питання. Колектив сформований чудовими людьми. Адаптація проходить легко та не помітно, бо як працівники онбордингу так і безпосередньо команда допомагає швидко та екологічно влитися в рутину робочих процесів.

Підтримали: Malvina Kolotilo

Працюю в Netpeak Core 3 місяці, ця компанія справила на мене чудове враження. Процес рекрутингу зрозумілий і прозорий, що додає впевненості з першого дня. Адаптація проходить легко завдяки підтримці команди, онбординг організований так, що швидко вливаєшся в робочий процес. Проєкти дійсно цікаві й надихають на розвиток, а доступні навчальні курси допомагають удосконалювати навички. Особливо приємно працювати в колективі, де завжди готові допомогти та підтримати.

Працюю в Netpeak Core 2 місяці і за цей час відкрив для себе багато нового в сфері IT і не тільки. Підтримка колег і грамотний підхід рекрутерів, онбоардинг фахівця допомогли мені влитися в компанію без жодних проблем. Вдячний їм усім за професійність у своїй справі та ввічливість. Вміють знайти підхід до будь-якого співробітника, незалежно від ситуації.

Неодноразово мала досвід спілкування з рекрутерами щодо рекрутингових вакансій. Завжди приємне спілкування, жодного ігнорування чи незрозумілих відмов без пояснень. Щиро сподіваюся на можливість співпраці з цією чудовою командою і в майбутньому.

Всім привіт)

Працюю у Netpeak Core третій місяць.
Зіткнулася з новими викликами для себе, які розвивають мене щодня все більше і більше)
Дуже рада, що працюю у компанії де цінують співробітників та їхнє бажання до розвитку.
Сподобалося, що усі процесі досить структуровані та чіткі.

Спостерігаю за своїм розвитком та радію цьому)

Привіт!
Працюю два місяці, і вже вражена душевної атмосферою та підтримкою команди. Тут цінують ідеї, темп активний, але сприятливий для розвитку.

Всім привіт!
Я працюю в AcademyOcean вже два місяці на позиції QA Engineer (одна із компаній Netpeak Group).
Моє перше враження після прочитання вакансії було позитивним, і це підтвердилося в процесі роботи.
Рекрутмент та онбординг процеси на вищому рівні.
Я задоволена роботою. Робоча атмосфера дружня та комфортна.

Підтримали: Anastasiia Troian

Привіт усім!

Я працюю в Netpeak Group як бізнес-аналітик вже кілька місяців і хочу поділитися своїм досвідом:

+ Дуже цікаві завдання для бізнес системного аналізу.

+ Професійна підтримка та комунікація: Весь процес адаптації був дуже організованим і ефективним. Я отримав чіткі інструкції та підтримку на кожному етапі, що значно полегшило моє впровадження в компанію.

+ Командна атмосфера: Команда тут надзвичайно дружелюбна та підтримуюча. Всі колеги завжди готові допомогти, і це створює дуже комфортне робоче середовище.

+ Чіткість процесів: Всі робочі процеси добре структуровані і зрозумілі, що дозволяє ефективно виконувати свої обов’язки без зайвого стресу.

+ Висока якість керівництва: Мій керівник забезпечує відкритий і конструктивний зворотний зв’язок, що допомагає мені постійно вдосконалюватися і досягати кращих результатів.

+ Корпоративна культура та цінності: Мені подобається, що компанія активно підтримує свою місію і цінності, що мотивує мене працювати з ще більшим ентузіазмом.

Я з радістю рекомендую роботу в Netpeak Group всім, хто шукає можливість розвиватися в професійному середовищі!

Підтримали: Olha ValihuraAnastasiia Troian

Всім привіт! Я вже два місяці працюю в Netpeak в 31 Croup. Дуже задоволена роботою в цій компанії і ось список речей, які мені тут подобаються:

— приємні та позитивні люди, взагалі люди — це скарб компанії!
— комфортно налаштовані та структуровані робочі процеси
— чіткі робочі границі та обов’язки
— в мене неймовірна керівниця Midnight, яка створює чудову робочу атмосферу
— сподобалось, що замість імен ми використовуємо придумані нами ніки :)
— мені подобається, як компанія доводить свою місію, перейти з 3-го світу у 1-й. Я працюю над проєктами у сфері благодійності й точно можу сказати, ми робимо великі справи разом!

Тому, я з впевненістю можу рекомендувати роботу в Netpeak Group!

Кожен етап співбесіди, весь процес онбордингу та адаптації викликали лише позитивні емоції!

Підтримали: Софія Ревуцька

Навіть не зважаючи на той факт, що працювала тут лише 1,5 місяці і, зі своїх особистих причин, вирішила припинити співпрацю з Netpeak, можу з абсолютною точністю рекомендувати цю компанію :)
Мій досвід роботи був з Recruitment Team. І це чудові дівчата, які зажди готові підтримати.
Окрема вдячність керівнику Liza Nushtaeva за віру в своїх працівників, за їхній захист, за підтримку і за розуміння. Це чудовий приклад здорового колектику і крутого керівника!
Дякую і бажаю Recruitment Team та загалом команді Netpeak крутих результатів і задоволення від роботи :)

Близько двох місяців у компанії, закінчується ВТ.
Рекрутерами / онбордерами задоволений — відчув привітне і уважне ставлення до себе.
Технічна команда теж доволі професійна.
Тож адаптаційний період вийшов комфортний та продуктивний.

Працюю в Netpeak рекрутером 2 місяці. Наразі закінчується мій ВТ.
Задоволена процесом онбордингу — все чітко, багато підтримки від онбординг спеціалістів, від куратора, команди та TL.
Дуже до вподоби, що усі процесі — структуровані, зрозумілі та чіткі.

Маю надію, що залишусь з Netpeak надовго :)

Вже кілька місяців працюю в компанії Netpeak Group і враження тільки позитивні.

1. На етапі відбору рекрутер Регіна відповідала дуже швидко, в межах обіцяних дедлайнів. Інтерв’ю з рекрутерами Дар’єю та Іриною пройшли дуже привітно, приємно та якісно.
2. Процес онбордингу був комфортним, відбулось детальне знайомство з компанією, онбординг-спеціаліст Яна відповідала на усі мої запитання, супроводжувала по усіх процесах. Далі регулярно цікавилась моїм фідбеком щодо роботи, комунікацією від команди.
3. Працювати в команді дуже комфортно і навіть лампово, керівник завжди відкритий до пропозицій, куратор супроводжував протягом усього випробувального терміну. В команді всі готові підтримати і відповісти на будь-яке питання. Моментів, які б насторожували, немає.

Класно працювати в компанії, яка тебе любить.

З першого контакту у мене хорошення враження — Катерина Таран запросила на роботу, враховуючи публічні, але невеликі деталі мого бекграунду. Це відразу переконало щонайменше поспілкуватись.

Далі вся комунікація була просто супер — я знав про кожен наступний крок, строки цих кроків і мені давали детальні відповіді на питання. Відчував себе в безпеці і постійно в діалозі.

В результаті, півтора місяці тому влаштувався в Legal Department, працюю з Saldo Apps та TL Group.

За цей час враження такі.

Плюси
+ просто шикарний CLO, Роман Harvey Устінов. Це найкращий керівник, який у мене був + він сильний юрист і бізнес-орієнтованим підходом
+ юридична команда класна, дуже привітна, з ними комфортно працювати
+ багааааато цікавих бізнесів і можливість спробувати різне
+ Бородатюк класний лідер, з дууууже чіткою патріотичною позицією (яка виражається в дуже великій підтримці України і збройних сил)
+ атмосфера комфортна в компанії + багато класних людей
+ купа тематичних чатиків, можна знайти собі нових товаришів для хобі
+ комфортні умови праці, без овертаймів
+ є корпоративні заняття футболом (класний простір для спілкування з колегами)

Мінуси
— поки що не оцінив юніт-економіку на цьому етапі її розвитку. Як на мене, в результаті немає такого глибокого залучення бекофісу в роботу компанії, як мало б бути
— гірший пакет винагороди, ніж у лідерів сфери (відпустка, зарплата, бенефіти, техніка)
— планфікс як таск-менеджмент — просто жахливо незручна штука
— відчуваються сильні барʼєри між командами в групі компаній, і дуже мало дій бачу для обʼєднання
— є окремі токсіки, але це скоріше виключення, ніж правило
— хотілось би більше юристів на такий обсяг задач і розмір компаній

Сьогодні мені закрили випробувальний строк раніше на кілька тижнів.
Загалом, дуже хороші враження від компанії. Вірю, що вона змінюватиметься на краще.

Плюси значно переважають мінуси.
Якби мені зараз запропонували +1к$ в іншій компанії за +/- ту ж роботу, я б однозначно не погодився.

Підтримали: Juliya Yavorska

Мені дуже сподобалося спілкування з рекрутером Ольгою, яка проводила співбесіди, її питання та надання всієї необхідної інформації. Після проходження тестового завдання на наступний же день отримала відповідь. Ольга відповідала на усі питання, підтримувала до мого першого дня. Онбординг процес пройшов легко, з усім познайомили, надали все необхідне для роботи. Онбординг спеціаліст Наталія залишалася на зв’язку, відповідала на питання, цікавилася чи все добре. Взагалі всі процеси побудовані зрозуміло та структуровано, введення на посаду відбувається поступово. Колектив привітній) Хочу відмітити політику та цінності компанії, які я розділяю. Я на фінішній прямій випробувального терміну і можу сказати, що працюю із задоволенням)

Хочу поділитись своїм приємним досвідом отримання позиції в Netpeak Group.
З самого початку я була вражена наскільки добре організованим та професійним був цей процес.
Мене зацікавили одразу 2 вакансії в People Ops (HR) команді Netpeak Core. Після мого відгуку зі мною зв’язались дуже швидко та надали тестове завдання.
Зворотній зв’язок на тестове я отримала протягом 1 години!!! Тоді ж призначили співбесіду.
Під час співбесіди комунікація була відкритою та дружньою. На співбесіді People Ops (HR) Director Анна-Марія допомогла мені обрати ту вакансію, яка більше підійде моїм інтересам та досвіду.
В жодній компанії я не зустрічала такого пребордингу та онбордингу. Я отримала всю необхідну інформацію та ресурси, щоб почати працювати в компанії з мінімальними зусиллями. Онбординг-спеціаліст постійно підтримувала зв’язок зі мною та відповідала на всі питання, які виникали, все дуже чітко прописано та сплановано.
Мій випробувальний термін закінчився і я відчуваю себе щасливою:)
Мені імпонують ефективні бізнес-процеси та цінності компанії. Дійсно пощастило приєднатися до чудової команди та мати можливість працювати під професійним керівництвом.

Все пішло чудово з першого відгуку) рекрутери відповідали швидко, запропонували виконати тестове завдання. Було декілька колів, де я змогла уточнити всі питання та ознайомитись детально з моїми робочими завданнями. Онборинг пройшов легко: всі завжди цікавились моєю думкою і питали як у мене справи. Команда та керівники класні) всі питання завжди вирішувались швидко. Все організовано і структуровано)

Всё было отлично с самого начала.
Описания вакансий были понятными и детальными.
Подавался на 2 вакансии одновременно. Со мной оперативно связались и предложили выполнить тестовое, по результатам которого со мной смогут пообщаться тимлиды по обеим вакансиям.
Каждый этап и каждое собеседование проходили легко и заранее со мной согласовывались.
Тестовое моё приняли и дали конструктивную обратную связь по нему.
Процесс онбординга проходил плавно и структурировано. В команде меня приняли отлично.
Культура, политика и ценности компании на высоте.
На данный момент нахожусь в конце своего испытательного срока и жду окончательного принятия меня в команду.

Отказали в собеседовании только потому что я не захотел проходить его с веб-камерой. Более того, я даже согласился ее включить на тех. собеседовании, а первое ознакомительное хотел чтоб прошло без нее. Однако HR Ольга пошла против своих же правил: обязательным являлось, с ее слов, наличие веб-камеры только на тех. собеседовании. Она сказала, что хотела бы удостовериться, что это действительно я, хотя до этого никогда не видела моего фото. В общем полнейший абсурд и негуманность по отношению к соискателям.

Підтримали: Dmytro Nazarenkov

Сергію, вітаю.

Дякую за ваш час та відгук. Він допоможе нам стати краще:)

Перед усім, я хочу вибачитись, що наш рекрутинговий процес викликав такі враження.

Ми завжди готові йти нашим кандидатам на зустріч під час спілкування щодо вакансії. Готові перенести міт, якщо є така потреба, або пролонгувати дедлайн тестового завдання, якщо воно передбачене процесом відбору на вакансію. Ми розуміємо, що таке непередбачувані обставини, та як вони можуть впливати на наше життя.

Можливо під час спілкування з моєю колегою сталось непорозуміння, адже ми завжди просимо наших кандидатів попіклуватись про відео та аудіо зв’язок на усіх етапах спілкування. Для нас важливо розуміти особистість співбесідника на кожному з етапів рекрутингового процесу. Ми вас завчасно проінформували, що в процесі спілкування, нам важливо бачити співрозмовника (інтерв’ю з камерою) та надали можливість обрати більш зручний час проведення для інтерв’ю.

Відео на зустрічі для нас є важливим фактором, оскільки це одна з можливостей бути впевненими, що людина на співбесідах, та людина, якій ми зробили оффер, це одна й та сама особистість. Ще з ковідних часів ми ввели це правило і дотримуємось його в усій групі компаній.

Ми розуміємо, що у кожної компанії свій процес рекрутингу. Нам шкода, що наші процеси викликали у вас негативні враження.
Сподіваємось на ваше розуміння та бажаємо гарного дня.

Бережіть себе!

Перейти до дискусії

Затримуються з відповідями після тестового завдання. Вже другий раз відгукуюсь на вакансії цієї ГК. Пройшов тестове, очікую на зворотний зв’язок, а у відповідь тиша. Пишу рекрутеру самостійно вже третій день підряд, повідомлення не читаються навіть.Очікую на зворотний зв’язок вже тиждень, замість обіцяних «максимальних 2 днів». Якщо не пройшов відбір, то краще одразу так і сказати, а не тягнути та ігнорувати.

Все з’ясували, повідомили причину затримки та вибачились. Зв’язались та продовжили спілкування стосовно вакансії.

Перейти до дискусії

Проходила співбесіду на СМО в компанію RadASO групи Netpeak в жовтні 2022, з команди HR спілкувалися з Анною Прохоровою.
Чудовий процес хайрингу, якщо не найкращий в моєму досвіді. Швидкі фідбеки, позитивна комунікація. Було тестове завдання, яке для мене було цінним — так як показало, яку людину шукають і що важливо для цієї ролі. Я б сама собі таке завдання дала)
Весь процес спілкування по позиції пройшов справді швидко, Анна тримала в курсі по срокам, і ці сроки не були пустими словами.

Окремий лав лав — це процес подальшого онбордингу, про який я можу співати деферамби — настільки все структуровано і організовано.

Підтримали: Mark BilimAnastasiia Smolientseva

Спілкувався с HR Iryna Semenda щодо вакансії, виконав тестове завдання, після чого рекрутер заявила що фідбек очікувати напротязі двух днів, після двух днів очікування відписав стосовно фідбеку, на що отримав ігнор (вже пройшло 7 робочих днів). Не беріться за тестові завдання від цієї компанії.

Підтримали: Alex K

Артеме, вітаю. Ми завжди відповідаємо всім кандидатам, незалежно від того, проходять вони на наступний етап відбору чи ні. Сталася прикра затримка з нашої провини — вибачте. Вже на зв’язку з вами, спілкуємося електронною поштою, тому сподіваємося, що трохи «реабілітували» зіпсований настрій і враження. Раді продовжувати діалог з приводу цікавої вам вакансії!