30 квітня 2025 12:14
Близько пів року тому проходив співбесіду в цю компанію, але вирішив залишити відгук лише зараз 🙈🤷♂️
Моїм рекрутером була Крістіна, і я щиро вдячний їй за чудову роботу: все було вчасно, чітко й дуже приємно.
Особливо хочу відзначити просто неймовірний фідбек, який я отримав після співбесіди. Це був цілий файл зі списком конкретних рекомендацій, що варто покращити, та навіть з посиланнями на корисні ресурси. Саме це й підштовхнуло мене написати відгук — це найкращий фідбек, який я будь-коли отримував!
Загалом у мене залишилися лише позитивні враження, і я щиро вдячний за цей досвід. Бажаю компанії подальших успіхів!
Євгене, привіт!
Дуже дякую за такі теплі слова ☺️ Мені неймовірно приємно знати, що співпраця залишила по собі гарні враження, а фідбек справді був корисним і цінним!
Це для мене найкраща оцінка роботи — знати, що вдалося бути корисною і підтримати на етапі співбесіди ❤️
Щиро бажаю нових професійних перемог і крутих можливостей!
І якщо колись захочете повернутися чи спробувати знову — я завжди буду рада бачити вас серед кандидатів 🙌🏻