TemaBit Fozzy Group

Київ, Дніпро, Одеса, Вінниця

27 січня 2025 18:33

Andrew Sakhno, engineer - LLC "KBR"

Я пропрацював у компанії 5 років на посаді PHP-розробника, беручи участь у двох великих проектах. Це був дійсно цікавий період, сповнений роботи з чудовими спецами. Хочу підкреслити кілька ключових аспектів, які роблять цю компанію справжнім місцем для професіоналів:

Високий рівень спеців: Навколо мене завжди були справжні експерти у своїй галузі — розробники, архітектори, девопси, QA-інженери. Тут завжди можна навчитися у колег, які готові поділитися досвідом і підтримати в будь-якій ситуації.

Готовність до впровадження нових технологій: Компанія не боїться пробувати новинки та активно впроваджує їх у робочі процеси. Зокрема, є внутрішні форуми, де обговорюються та впроваджуються нові технології. Це робить роботу не лише ефективною, але й цікавою, даючи можливість тримати руку на пульсі й не задерев’яніти.

Високий рівень організації процесів: Організація роботи на високому рівні, що сприяє комфортній і продуктивній роботі. Усі процеси налаштовані, що допомагає досягати відмінних результатів.

Я задоволений, що ці 5 років провів серед чудових спеціалістів, працюючи над масштабними проектами. Це був безцінний досвід, який допоміг мені значно вирости як професіоналу.

Добрий день!
Дякуємо вам за ці 5 років у команді і такий теплий відгук! 💙 Ми дуже раді, що ви змогли реалізувати себе у цікавих проєктах. Цінуємо ваш вклад. І дуже радіємо, що у нас ви знайшли безцінний досвід і можливості для зростання. Бажаємо вам подальших успіхів! І завжди будемо раді зустрітися знову 😊