29 червня 2023 23:00
Проходив співбесіду на позицію AQA Engineer (якщо це так можна назвати, бо навіть не дійшов до технічної частини). Одразу як залили вакансію (19 червня) я одразу ж подав свою кандитатуру, так як безмежно захопило те що це український продукт яким я і сам користуюсь.
Переглянули моє повідомлення тільки через 2 робочі дні (22 червня), у цьому нема проблем бо дуже велика кількість відгуків, я усе розумію. Домовились і провели співбесіду із рекрутером (23 червня), під час якої мені пообіцяли повернутись у вівторок з фідбеком і на якій було сказано що технічних співбесід ще взагалі ні в кого не було, тому вони поки не знають це буде тестове або лайвкодінг. Я почав готуватись до тех інтервью і дуже чекав повідомлень від рекрутера.
Але, нажаль, у вівторок ніхто мені не написав, як і у середу, як і не планували у четверг, через що я вирішив нагадати про себе (29 червня), на що мені відповіли майже о сьомій годині вечора: «Керівника зацікави Ваш досвід з різними фреймворками і вцілому. Але вже є фінальні зустрічі з кандидами, з якими почали спілкування раніше.» Таким чином за 10 днів я не потрапив навіть на другий етап співбесіди, в той час як інші кандидати вже знаходяться на фінальних етапах. Я розумію що велика компанія, гаряча вакансія, крутий продукт з крутим тех. стеком, але я думаю це не дуже гарне виправдання щоб витрачати майже два тижні часу кандидата.
Вітаю! Хотіла б особисто відповісти, оскільки саме я вела з Вами комунікацію. У першу чергу хочу перепросити за те, що забарилися зі зворотним зв’язком. Погоджуюсь, що процес комунікації мав бути оперативнішим та злагодженішим. Будемо над цим працювати. Ви — сильний кандидат. Ми зберегли Ваше резюме, оскільки ви маєте чудовий досвід та стек навичок. Як тільки з’явиться цікава вакансія для Вашого профілю, ми обов’язково проактивно зв’яжемося з Вами. Разом з цим, запрошуємо слідкувати за нашими вакансіями, раптом Вам щось приглянеться. Будемо вдосконалюватись у процесі комунікацій з кандидатом, обіцяю :) Також хочу окремо подякувати за теплі слова щодо наших проєктів. Це дуже гріє, бо вся команда вкладає душу у те, щоб робити корисні та приємні продукти для українців. Ще раз перепрошую та бажаю Вам тихого дня! Щиро, Римма.