15 липня 12:05
Хочу поділитися своїм відгуком про курс C# Mentoring, який я успішно завершив.
Курс був дуже корисним і дав мені багато нових знань та практичного досвіду в розробці на C# і .NET. У процесі навчання я працював над різними практичними завданнями та проєктами, що допомогло мені краще зрозуміти розробку застосунків і застосувати отримані знання на практиці.
Окремо хочу висловити велику подяку моєму ментору Dmytro Lezhen за професіоналізм, терпіння та підтримку протягом усього курсу. Дмитро завжди детально пояснював складні моменти, давав корисні рекомендації, допомагав розібратися в помилках і спрямовував у правильному напрямку. Його зворотний зв’язок допоміг мені значно покращити мої знання та практичні навички в C# і .NET.
Також хочу подякувати куратору Yevhen Piddubnyi за чудову організацію навчального процесу, підтримку та швидкі відповіді на всі запитання, що виникали. Завжди можна було звернутися по допомогу та отримати оперативну відповідь.
C# Mentoring став для мене важливим етапом у професійному розвитку. Я отримав цінний досвід, покращив свої навички програмування та став упевненішим у роботі з C# і .NET.
Велике спасибі Dmytro Lezhen, Yevhen Piddubnyi та всій команді курсу за знання, підтримку й допомогу протягом усього навчання!