6 січня 16:10

Oleksandr Zarichnyi

Навчався на курсі Frontend React. Формат ефективний і зручний. Багато практики — завдання змушують постійно розбиратися в чомусь новому і одразу це застосовувати. Під час навчання ніколи не покидало відчуття опори завдяки ментору Антону Скибі та кураторці Юлії Буровій. Не було сумнівів, що тебе одразу скерують у правильному напрямку, якщо десь зіб’єшся. Фідбек по кожному завданню був змістовним і завжди супроводжувався порадами та відповідями на питання, які ти ще навіть не придумав ;)

Підтримали:  Аліса Яременко

Дякуємо вам за чудовий відгук про курс Frontend React 🙌

Нам дуже приємно чути, що формат навчання був для вас ефективним і комфортним, а велика кількість практики допомагала постійно занурюватися в нові теми та одразу застосовувати знання. Саме такий підхід — вчишся, роблячи — ми вважаємо найбільш результативним.

Окрема подяка за теплі слова на адресу ментора Антона Скибі та кураторки Юлії Бурової. Відчуття опори, своєчасний напрямок і глибокий, випереджальний фідбек — це те, над чим команда працює щодня, і дуже цінно бачити, що ви це відчули на власному досвіді.

Бажаємо вам подальшого професійного зростання та впевненості у застосуванні React у реальних проєктах 💪
Дякуємо, що обрали нас для свого навчання!