27 червня 2023 16:02
Працювала у Forbytes майже 3 роки. Станом на зараз, це найкращі мої 3 роки в ІТ.
Компанія із сімейними цінностями, з крутим керівництвом (Орест та Тарас, привіт) та чудово підібраними людьми. В компанії панує дружня/сімейна атмосфера. Буду сумувати за нашими пʼятничними посиділками на кухні. У Львові є чудовий офіс, в якому дуже затишно та завжди можна випити філіжанку кави та поговорити із керівництвом і про робоче, і про життя. Це супер круто, що немає зверхнього ставлення від керівництва і ти можеш з ними спілкуватись, як із друзями-колегами. Відсутній мікроменеджмент та бюрократія. Є бухгалтерська підтримка. Раніше було медичне страхування, але зараз кошти спрямовуються на підтримку ЗСУ, що теж добре. В компанії я виросла з Manual QA до BA, за що я їм вдячна. Ще додам, що заробітна плата ніколи не затримувалась. Ба більше, З/П за поточний місяць надходить в кінці поточного місяця, а не у наступному, як це зазвичай буває.
Словом, вдячна за співпрацю, ви круті :)