Preis HR agency

до 20 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Чернігів, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Луцьк, Миколаїв, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Чернівці

1 серпня 2022 18:01

Oleksandr Bondarenko, Product Owner

Хочу залишити відгук про роботу рекрутера Ксенії Савчук, яка дбайливо супроводжувала мене протягом всього процесу мого найму в компанію Trastra.
Події відбувались в кінці березня 2022 року:
1. На першому етапі Ксенія провела інтерв’ю зі мною, та запропонувала вакансію, яка максимально підходила до мого профілю.
2. По завершенню розмови, Ксенія оперативно надала зворотний зв’язок від компанії про готовність спілкування зі мною та запросила на наступний етап — співбесіда з представниками компанії.
3. Попередньо була надана вся необхідна інформація відносно умов співпраці з компанією.
4. Ксенія швидко організувала зустріч в комфортний для всіх час. На наступний день надала зворотний зв’язок та повідомила про необхідність виконати тестове завдання, про яке мене завчасно попередили.
5. Тестове завдання та фінальну співбесіду я пройшов успішно і зараз працюю в чудовому колективі.

Загалом весь процес найму вибудувано чітко й структуровано. Дякую за приємний досвід співпраці!

Підтримали:  Svitlana Preis Kseniia Savchuk