Flyer One Ventures

Київ, Львів, Лісабон (Португалія)

Приємне знайомство та високий рівень комунікації з Tania Butenko та командою FOV. Дуже позитивна комунікація відчувається професіоналізм та відкритість. Протягом усього процесу взаємодія була професійною, відкритою, своєчасною та максимально прозорою.

Спілкування з Tania Butenko залишило дуже приємне враження. Швидка комунікація, оперативний фідбек та професійний підхід рекрутера зробили процес комфортним і зрозумілим. Усі етапи проходили прозоро та були добре структуровані.

Я приєдналась до Flyer One Ventures майже три роки тому як інтерн і за цей час виросла до Associate.

F1V — це середовище, де sky is the limit: тут не потрібно роками чекати, щоб отримати більше оунершіпу. Якщо ти проявляєш ініціативу, береш відповідальність і показуєш результат, тобі довіряють. Дуже ціную те, що тут взагалі немає мікроменеджменту — ніхто не сидить у тебе над головою, але й ніхто не буде розжовувати кожен крок. Треба швидко розбиратись, що робити, і рухатись самостійно.

Загалом, тут зібрана команда дуже автономних і сильних людей, тому темп шалений, відповідальності багато, але саме через це дуже швидко ростеш.

Мав спілкування з Tania Butenko і лишились лише позитивні враження) сама співбесіда і подальша комунікація були топ!

Маю гарний досвід роботи з F1V. Процес найму був налаштованим та прозорим, як вікно після вдалого клінінгу. Є компанії де маєш пройти 4-6 етапів і який розтягуються на тижні чи місяці, а потім отримуєш згенероване чатом повідомлення, що зупинилися на іншому кандидаті.
А тут я відчув, що компанія знає кого шукає і цінує професіоналізм. Клієнти в яких вони інвестують серйозні, not a mom-and-pop shop десь на околицях Борщагівки. Комунікація з ейчаром Сонею приємна та up to the point, як пляшка холодного сидру в жаркий день літа.

Залишився з дуже приємними враженнями від процесу найму. Комунікація була швидка, професійна, з хорошим фідбеком. Було відчутно що це не просто закриття галочки, а комунікація, пошук і узгодження людини на long-term місце роботи.
Дякую Мар’яні Гринчук за такий процес!

Замість півгодини співбесіда тривала хвилин 80. Якщо ви бачите, що такі співбесіди тривають довго, просто закладіть більше часу. Інакше в кандидата складається враження, що його часом нехтують

На співбесіді мене запитали, чи знаю я щось про Genesis (у моєму резюме дві компанії з екосистеми Генезису і у портфоліо кейси звідти ж). Даже не знаю, чи чула я щось про Генезис

Було питання, чи готова я відвідувати офіс у Львові тричі на тиждень (у вакансії вказано «віддалено»))

На запитання, чому я пішла з попереднього місця роботи, кажу, бо зник на фронті чоловік-військовий. Нуль реакції. Коли я згадала це вдруге, рекрутерка сказала: «впевнена, що скоро ви дізнаєтеся дуже позитивні новини, пов’язані з цим». Які? На перших співбесідах, зокрема в екосистему Генезису, я пропускала це повз вуха, але тут я вже не можу.

ВЧІТЬ ВАШИХ РЕКРУТЕРІВ СПІЛКУВАТИСЯ З ПАРТНЕРКАМИ ВІЙСЬКОВИХ. Це має бути централізована політика по всій екосистемі, щоби не було ігнору, неловкого мовчання чи крінжових фраз. Рекрутер — це перша людина компанії, з якою стикається кандидат. Такі кейси після ваших інтерв’ю залишають дуже неприємний осад. Це не складно, не треба вигадувати велосипед чи мовчати. Це про базову емпатію. Ви ж не хочете, щоби Генезис так виглядав на ринку праці, правда? Робіть щось (тут я не знаю, благаю я чи погрожую, але це залежить від того, чи зміните ви щось)

В кінці рекрутерка каже: «треба перевірити вашу англійську». Хоча в мене в портфоліо сертифікат С2 з англійської. Не знаю, що там збирались перевіряти, але в якийсь момент рекрутерка перейшла назад на українську зі словами «ну можна вже українською». Ок ))

Приходить відповідь на пошту. Дуже банальна і дуже базова фраза «аfter careful consideration, we won’t be moving forward with the next stage of the process for the Creative Marketing Manager (Attainify) position. This was not an easy decision, as we had a number of strong candidates in the process». Жодної персоналізації до кандидатки, яка витратила на вас 1,5 години замість 30 хвилин.

Олександро, вітаю!

Дякую, що так детально поділилися своїм досвідом проходження інтерв‘ю.

Мені шкода, що участь у процесі залишила у вас неприємне враження.

Окремо хочу висловити щире співчуття щодо ситуації з вашим чоловіком.

Я уважно прочитала ваш фідбек і взяла його в роботу. Найближчим часом проговорю з командою і структуру інтерв’ю, і комунікацію в чутливих ситуаціях.

Дякую, що написали.

Перейти до дискусії