Я пропрацював у цій компанії близько року. Компанія — це класичний аутстафінг, участь власників у проектах виключно адміністративна.
HR бреше, я сам це підтверджую. Коли за місяць до завершення проекту я підняв тему відпусток — виявилося, що "відпустку потрібно узгоджувати за місяць наперед«(як зручно), і компенсацію вони також не виплачують, і взагалі, замовник не погодив. Потім, коли я запитав напряму замовника про це напряму, виявилося, що ця тема взагалі не порушувалася.
Відпускні виплатили частково лише після «скандалу».
Загалом, не рекомендую туди йти.
Дякую за зворотній зв’язок, Тигран. Прикро, що твій досвід партнерства з нами виявився таким.
Кілька моментів для ясності:
• Ми дійсно попереджуємо про закінчення проєктів мінімум за 2 тижні, в твоєму випадку це було за місяць.
• Узгодження днів відпочинку за місяць наперед — наша стандартна політика, про яку повідомляємо з першого дня.
• Проєкт завершився для тебе через невідповідність очікувань клієнта та реальних результатів. На жаль, такі ситуації іноді трапляються в нашій індустрії — не завжди всі сторони однаково бачать результат.
• Щодо обговорення з клієнтом фінансових деталей по компенсаціях днів відпочинку — це далеко не завжди пов’язано безпосередньо з розробником на проєкті. Інколи клієнти взагалі не беруть на себе відповідальність за компенсацію відпускних днів.
Незважаючи на складності, ми змогли домовитися про часткову компенсацію поза стандартними правилами і я досить здивований відгуком через більше ніж пів року після закінчення кооперації.
Як лідер, я вважаю важливим відповідати на такі відгуки особисто — це частина нашої відповідальності перед командою. Дякую за час, проведений у нашій команді та сподіваюся, що твій подальший професійний шлях буде більш позитивним.
Було приємно розпочинати свій шлях в цій компанії. Отримано багато досвіду та цікавих знайомств. Великий плюс — це комунікація, в компанії завжди піклуються про твій комфорт та відкриті до обговорень будь-яких питань.
Дуже дивна компанія. Надали опис стеку навіть без домену, запропонували співбесіду.Співбесіда виявилась одразу зкастомером, на якій він почав питати, що я знаю про нього. Коли він дізнався що я навіть про домен не знаю предстьавник куомпанії почав брехати , що мені скинули опис і я мав це знати, але кастомер(або той хто грав роль кастомера ) втік. Компанія не змогла сформулювати навіщо проводилась ця співбесіда. Так ось досвід.
Шановний Дмитро,
Дякуємо вам за ваш відгук і відвертість. Ми приносимо вибачення за будь-які незручності чи непорозуміння, які виникли під час вашої співбесіди з нами.
Ми розуміємо, що ваш досвід може бути розчаровуючим, і ми взяли ваші коментарі до уваги, щоб покращити наші процеси та забезпечити кращий досвід для майбутніх кандидатів. Ваші враження дуже важливі для нас, і ми дякуємо вам за ваші відгуки.
Ми вже змiнили процес, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому та забезпечити більш прозорий, iнформований та ефективний процес співбесід.
Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими додатковими питаннями або зауваженнями.
Ще раз вибачте за будь-які незручності, і ми сподіваємося на ваше розуміння. Бажаємо вам успіху в вашому майбутньому професійному шляху.
Я рада возможности работать в Fluvius. Компания хорошая, очень приятная команда, благодаря которой, новички быстро адаптируются, чувствуется дружеская и рабочая атмосфера, есть поддержка и все всегда готовы помочь и подсказать друг другу. Есть возможность спокойно работать, внедрять свои идеи и развиваться. С каждым днем мне здесь все больше нравится и чувствую себя комфортно!
Также хочу отметить прекрасное и лояльное отношение руководства к каждому сотруднику.
Для меня всегда это место будет домом, потому что, здесь рабочий процесс создают не стены и рабочие места или правила, а те люди, которые их придумывают, следуют, меняют и улучшают. Все, кто ищет компанию с уютной атмосферой и возможностью роста и реализации своих профессиональных навыков — в Fluvius такая возможность для вас будет!
Компания привлекла небольшим но сплоченным коллективом, где каждый четко знает свою роль и успешно ее выполняет. Гибкий график, интересные проекты, отзывчивые коллеги. Не может не радовать присутствие холократии, которая делает из каждого сотрудника — партнера, имеющего полноценное право влиять на внутренние правила компании. Превосходное менторство, которое позволяет максимально быстро освоиться в новом проекте и получить бесценный опыт на всю будущую карьеру.
Работаю в компании чуть меньше полугода, хочу сказать спасибо партнерам компании за взаимопомощь, понимание и дружную атмосферу.Отдельно спасибо руководству за умение слушать и помогать в сложных ситуациях,которые иногда случаются на проектах.
Работаю в этой компании 9 месяцев. В Fluvius я начал свои первые профессиональные шаги в IT. Получил бесценный опыт и навыки, благодаря очень хорошему, отзывчивому коллективу и разнообразным и очень интересным проектам. Отличные условия работы, «счастливые часы» :). Атмосфера в коллективе прекраснейшая, действительно можно назвать семейной. Быть частью Fluvius — это огромное удовольствие, позитив и интересная отлаженная работа).
Я работаю в компании уже год. Это то самое место, которое я могу назвать «вторым домом». И я не встречала руководителя лучше, чем здесь.
В Fluvius очень классная команда людей, которые болеют общим делом. Очень классная, семейная атмосфера.
Могу смело сказать, что работать в Fluvius — реально удовольствие!
В этой компании я начинал свой путь в IT. Получил большой и интересный опыт.
Фирма небольшая, но быстро развивается.
Работники рекрутируются отличные как профессионалы и как люди! Приятно работать.
В коллективе отличная атмосфера. Приятно работать и общаться. В определённые дни фирма угащает пиццами и сушами :)