13 січня 2025 12:16
Маю негативне враження від компанії.
По перше, рекрутерка Євгенія безвідповідально поставилася до комунікації зі мною:
призначила співбесіду, перенесла, не зʼявилася на дзвінок без попередження, ігнорувала мої повідомлення декілька днів, запропонувала будь-який час, а потім сеодно дала обмежений слот.
Я пройшла три етапи включно з тестовим завданням, де на останній розмові з командою зі мною спілкувалися російською. Наприкінці я спитала, як багато людей в компаніїї розмовляє російською, у відповідь отримала «50%». Я зазначила, що буду комунікувати про це з колегами, бо російська мене тригерить.
Очевидно, мені відмовили в наймі, і аргументація була накшталт «ми подумали, що наша ніша занадто вузька для вас і ми не сходимось в цінностях». При тому, що на співбесіді ми виявили, що я маю схожий досвід роботи.
Доброго дня, Поліна!
Дякую вам за зворотний зв’язок.
Мені дуже шкода, що у вас склалося негативне враження від процесу співбесіди з нашою компанією.
Наша компанія цінує кожного кандидата і прагне, щоб взаємодія з нами була прозорою, комфортною та професійною.
Щодо нашого спілкування, так із мого боку було перенесення інтервʼю, за що я неодноразово у вас перепросила. На жаль через мою помилку була домовленість на один і той час із двома кандидатами. Тому була вимушена перенести інтервʼю із тим, з ким домовилась пізніше, тобто із вами.
Щодо мовного питання.
Ми в компанії підтримуємо всіх, хто прагне спілкуватися українською або її вивчати, і завжди готові враховувати побажання щодо мови комунікації.
Проте, ми також поважаємо особистій вибір колег щодо мови спілкування і на нашу думку перехід на українську мову завжди має бути усвідомлений, виключно за власним бажанням та без примусу.
В будь якому випадку я щиро дякую вам за ваш відгук, я проаналізую все, чим ви поділились.