28 липня 2025 15:34

Микола Мойсеенко, .Net + Angular developer

Пройшов співбесіду, потім технічне інтерв’ю, зробив тестове. Мав пару помилок на рівні розуміння задачі, отримав фідбек, виправив, отримав офер)
Враження від процесу відбору стандартні, але було прям легко, є відчуття, що інтерв’юери розраховували більше на результат пробного періоду, ніж на оцінку після самої бесіди та тестового завдання. Але приємний вайб, всі ввічливі і привітні, ніякого стресу.

Працюю вже рік у компанії, поки планів звільнятись нема.
Код старий, місцями новий, але все дуже заплутано — не для слабаків) Чіткої структури відповідальності нема, є люди більш ініціативні і менш ініціативні, ті, що більш ініціативні, приймають рішення щодо змін. Проштовхнути зміни на рівні якості коду чи підходу до розробки непросто, треба аргументувати — щось на кшталт «я так робив на минулій роботі і все працювало» не варіант. Будь-яка пропозиція буде розглядатись, порівнюватись з аналогами, і якщо зорі на вашому боці, то зміни одобрять.
Команда чудова, ніяких конфліктів за рік — навіть дрібних. Менеджер не тисне, і є відчуття, що він прям не просто киває, а дійсно розуміє, що я йому кажу)
Сапорт-тім — топ, кращі люди в світі!

З відвертих мінусів:
— занадто накручена сек’юрність там, де вона не потрібна
— необхідність трекати час і задачі (але є відчуття, що це ніхто не читає)
— складний код
— мало тімбілдингу (але завжди можна ініціювати самостійно)

З плюсів (але кому це цікаво?):
— гарна команда, люди досвідчені, завжди можна знайти пораду
— можливості для ініціативи, нема відчуття рутини, я відчуваю свій вклад у проєкт
— велика система — набридла робота з цим кодом, є інші команди, в них усе сильно інакше
— відпустки й офіційні свята — все дуже лояльно

Підтримали:  Дмитро Суганяка