Хочу оставить отзыв о данной компании. Общался с Викторией на этапе HR интервью, прошел техническое, интервьювер (тех лид) предложил выполнить тестовое, с чем я согласился. Тестовое выполнил, приобрел новый опыт, хотя и чуточку затянул. В целом все было профессионально. Далее было назначено интервью с CEO. Спросил что то по поводу Украины и где я нахожусь, потом высказался на тему боевых действий(!! он в Израиле!!), что не обьективно тк он сам находится в стране, где идут боевые действия. Далее, шли глупые вопросы по поводу различия where и having. После уже было не интересно, хотя я и ответил. Кандидатуру откинули, причину не обьяснили, благо уже было 4 оффера на руках и на след. день прилетел второй. Не связывайтесь с ними — если цените время. Нормальные фирмы не раскидываются специалистами, если не какой нибудь гугл. Удачи
Хочу поділитись своїм досвідом із проходженням інтерв*ю в дану компаніюна позицію Lead QA. Етапи інтрев*ю складалось із
1. HR:
2. Технічне:
3. Розмова із CEO:
Що хочу відмітити із хорошого : технічне співбесіда і розмова із CEO була структорована, запитання були по суті.
Що хочу відмітити із не дуже хорошого: HR Victoria Smolyakova із якою на першій зустрічі була обговорена сумма заробітної плати і я погодився на данну сумму. Отже, технічне інтев*ю я успішно пройшов і залишилось формально поспілкуватись із CEO. Після спілкування із CEO — мені відповіли, «дякуюємо за ваш час і ми будемо продовжувати шукати іншу людину» — без ніяких деталей, чому не підійшов і що саме не сподобалось.
Я написав HR щоб дізнатись для себе більше деталей що саме і чому я не пройшов: на що я просто у відповідь побачив смс — вам мала прийти на поштову скриньку відповідь( хоча лист не прийшов, його HR мабуть забув відправити) і да, що не мало важливо — після кожного етапу мені приходилось самому запитувати про фідбек — тому що HR чи забував, чи не встигав його повідомляти.
Отже: враження про компанію на 1 етапі були позитивні, але мабуть компанія знайшла іншого кандидата із очікуванням по заробітній платі меншній, чим була мені запропонована.
Олександр, дуже дякую за ваш відгук.
Шкода, що Ви не дочекалися фідбека cтосовно інтерв’ю.
Щодо рекрутінга, з нашою сторони все було організовано досить швидко і з повагою, як завжди, до кожного кандидата.
Та що стосується пошуку на цю позицію, то він, так, продовжується, тому що і технічний бекграунд і софтскіли для компанії дуже важливі.
Бажаю Вам доброго настрою і успішного пошуку.
Вікторія Смолякова
HR & Global Recruiter
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.