Крута компанія, яка за 5 років виросла х10, але досі має той самий вайб геймдеву, яким він і має бути) Флексус обʼєднує талановитих та творчих людей, які зібрались заради однією мети, робити те, що ми вміємо та любимо, без зайвої духоти. Тут ви можете проявити себе та реалізувати свій потенціал. Експериментувати та не гнатись за дедлайнами. Тут цінується як унікальна експертиза у вузьких напрямах, так і мультидисциплінарний досвід. Безліч проектів і мобільних і пк.
Це не завод, по виготовленню тони одноманітних прототипів чи клонів. Ми робимо нові та унікальні штуки, і залітаємо в топи, саме завдяки підходам нашого СЕО. Класні Ліди, завжди допоможуть та забезпечать тебе усім, що тобі потрібно для комфортної роботи. Крутий продюсер, який не боїться ставити собі в першу чергу виклики та розкриває проєкти та команди по новому.
А наш відпочинок та тімбілдінги заслуговують на окремий влог 😁 ми це любимо не менше ніж робити ігри.
Флексус це компанія мрії, яка стала моєю реальністю.
Тут Люди, які створюють ігри, — це головна цінність. Кожен впливає на процес. Тому, дійсно може здатись що відбір тут дуже ретельний. Але це того варте)
Після досвіду в великих компаніях, особливо відчутна різниця: тут немає менеджменту заради менеджменту і зайвої бюрократії.
Тут процеси реально несуться на хвилі творчості)
Команда — це окрема любов. Круті, вмотивовані, професіонали з якими комфортно працювати, і просто бути поруч.
Рекомендую від щирого серця)
Маю з чим порівнювати, і можу впевнено сказати, що Flexus — одне з найбільш професійних та комфортних місць, де мені доводилося працювати.
Окрім того, що тут зібралися дійсно сильні спеціалісти, організація процесів (відпустки, лікарняні, навчання) вибудувана дуже чітко. Окремо хочу відзначити прозорий онбординг, відсутність зайвої бюрократії та своєчасність у фінансових питаннях. Менеджмент і юристи компанії вміють адекватно працювати з незалежними контракторами на засадах взаємної поваги.
Мені дуже імпонує технічна сторона роботи. Тут очікується проактивність, але якщо ви проявляєте ініціативу, вдалі ідеї справді швидко беруться в роботу. Атмосфера на мітах — це хороший баланс між глибоким фокусом на задачах та невимушеним спілкуванням.
Для мене Flexus став чудовим метчем, який дозволив працювати над цікавими проєктами та серйозно підняти планку власних професійних навичок. Рекомендую.
Не рекомендую витрачати свій час на подачу резюме в цю компанію, робота рекрутерів тут на 2 из 10.
Вітаємо! З нашої сторони був прозорий процес: рекрутерка провела з вами первинну співбесіду, після чого, як було домовлено, звернулася до Ліда за фідбеком, чи будемо ми з вами продовжувати процес найму. Після цього, в той же день, була надана відповідь з поясненням, чому ми не можемо рухатись з вами далі
Бажаємо вам успіхів і максимального метчу з наступними компаніями!
На першій співбесіді прошу зп від 1800. Після цього оголошують мені, що їх вилка до 2500. Ну думаю, продешевив.
Дають пройти неоплачуване тестове, яке ще й просять не шерити в портфоліо.
Приймають тестове, проходимо тех.співбесіду.
Присилають оффер на зп 1400. Висновки робіть самі)
Андрію, вітаю! Розуміємо, що дана ситуація вас засмутила, тож хочемо прокоментувати детальніше:
1. Тестове завдання на позицію 2D Artist дійсно має обмеження щодо використання у портфоліо кандидатів, про що прозоро зазначено в описі ТЗ, оскільки його матеріали та стилістика належать нашому діючому проєкту
2. Очевидно, що наявність верхньої межі зарплатної вилки не гарантує її отримання. Ми формуємо зарплатну пропозицію вже після етапу ТЗ та фінальної співбесіди. Відповідно до того, як ви виконали тестове завдання, ми запропонували вам саме таку суму зп
Бажаємо вам успіхів у пошуку свого місця роботи!❤️
Проходив співбесіду, не сподобалось, вода вода вода, зроби тестове далі подивимось, вилка до 3к, що саме робити ніхто не каже, бо не знає.
Вже 3 роки працюю у Flexus і щаслива бути частиною цієї команди — тут зібралися дійсно круті люди.
Компанія надає багато можливостей — курси, воркшопи, створення пет-проєктів, відвідування конференцій та багато іншого і все це не просто слова, а дійсно мій реальний досвід, який допомагає постійно розвиватись, крокувати в ногу з сучасними тенденціями.
На мою думку це чудове місце для реалізації свого потенціалу.
Працюю тут з червня. Хоч і не був у великій кількості інший компаній до цього, навіть не можу уявити, які умови праці можуть бути кращими за поточні.
Команда — неймовірна, відчувається наче друзі зібралися разом (в хорошому сенсі) створювати ігри і роблять це так, як їм зручно і як їм хочеться.
Окремо зауважу, що є купа незвичних особливостей роботи, як наприклад час на розробку петів. Кожну п’ятницю о другій половині робочого дня усі співробітники можуть працювати над своїми проєктами — об’єднуватися в команди, збирати фідбеки і робити те, чого хочеться саме їм.
Отже, я дійсно радий, що потрапив саме сюди і впевнений що такої думки притримуються усі мої колеги)
Дуже подобається працюваті у FLEXUS. Для мене головною перевагою є те що, завжди намагаємось використати цікаву технологію, щоб зробити гру унікальною, та ту котру ніхто ще не бачив. А це в свою чергу впливає на професійні навички. Але саме головне тут — це люди, з котрими завжди можна поділитись ідеями, та весело провести час 🤙
Не раджу витрачати час на виконання тестового завдання, дізнатись що зарплатні очікування високі після виконання тестового а не до, відчувається як неповага вашого часу.
В результаті:
— Фб на 6 коротких пунктів,
— «Вирішили зробити рішення в сторону кандидата, який має більше релевантного для нас досвіду і більше підходить по зарплатним очікуванням»
— Вакансія досі оновлюється і пошук або продовжується(або мені вирішили збрехати що до інакшого кандидата), або це аналіз ринку кандидатів (з тратою вашого часу на тестове завдання).
Пост вирішив написати через вакансію котра постійно оновлюється.
Привіт, Дмитре!
Ми зараз активно розширюємося і постійно в пошуку спеціалістів, тому наші вакансії залишаються відкритими. У твоєму випадку ми хотіли якомога мʼякше сказати, що твої зарплатні очікування виявилися вищими, ніж рівень саме тих навичок, що цінуються у нас в студії. На жаль, визначити цей рівень до виконання тестового завдання й співбесіди неможливо.
Переконані, що ти знайдеш компанію, яка відповідатиме твоїм очікуванням. Вибач, що ми не були з тобою достатньо прямолінійні.