7 вересня 2023 9:25
Пропрацювала в цій компанії 1,5 року.
З плюсів:
— гарний дружній колектив;
— м’який менеджмент;
з мінусів:
— некомпетентність С-level менеджменту;
— відсутність райзів. (одного разу HR сказала таку фразу: «нам вигідніше звільнити всіх, хто хоче більше отримувати і найняти джунів які будуть працювати безкоштовно»);
— вас можуть звільнити за будь-що в будь-який момент і не виплатити в повній мірі останній відпрацьований місяць. але ви самі швидше захочете звідти піти :)
Загалом, ця компанія підійде джунам без досвіду та амбіцій, або мідлам які змогли на співбесіді отримати ту суму яка ще довго буде їх задовольняти. Бо райзів тут не існує.
Тетяна, вітаю! Вдячні за відгук, навіть такі відгуки дають корисну інформацію та поштовх до змін.
1. Компетентність С-level менеджменту є суб’єктивною оцінкою. Хоча визнаємо, що помилки можуть допускатися, але нас це не зупиняє, бо це природній шлях до вдосконалення та розвитку.
2. Шкода, що вирвані з контексту та переформульовані фрази, використані у відгуку. Це однозначно ніколи не було позицією компанії і не відповідає дійсності.
3. Нам завжди шкода прощатися зі співробітниками, тому компанія проявляє максимальну лояльність до помилок. Але час від часу такі рішення потрібно приймати, щоб підвищити ефективність, зберегти команду або покращити атмосферу. І звичайно при повному виконанні співробітником своїх забов’язань, компанія завжди виконувала свої у повному обсязі.
Бажаємо всього найкращого!