Працюю с командою с 2015 року, спочатку як парт-тайм front-end розробник. А зараз вже як ментор. Скажу, що чудова команда, хороші процеси і завжди щось цікаве відбувається. Приємно бачити, як росте продукт і компанія.
Пропрацював з Flawless близько половини року. В загальному, враження більше ніж позитивні.
Команда неймовірно згуртована, та націлена на результат. Було дуже легко співпрацювати та знаходити спільну мову.
В моєму випадку я чітко відчував особистий вклад в розвиток продукту, бо був єдиним дизайнером.
Враховуючи, що це стартап, то нарікати на «гнучкий» графік та завантаженність нема сенсу :)
Працюю в компанії вже 4 місяці, відгуки досить позитивні:
1. Колектив. Бажаю всім знайти таких чудових людей у команді. Стосунки дуже дружні та теплі, приємно спілкуватися з колегами, відкриті до порад та пропозицій, вміють слухати один одного, цікавляться ідеями та дослуховуються до побажань. Фаундери постійно працюють над стосунками у команді, і тому часто надходять пропозиції відвідати івенти цілою командою.
2. Приємні умови праці. Окрім колективу, хочеться зазначити атмосферу — це комфортний та світлий офіс, зі зручними кріслами (у кожного різні). Тут нас поки що троє, і тому вільні столики зайняті розвиваючими книгами, рослинами, фломастерами і солодощами.
3. Розвиток. Команда зацікавлена у вашому розвитку, як спеціаліста та особистості. Як писала вище, ми часто відвідуємо корисні івенти, інколи в офісі дивимося прямі трансляції з різних заходів, слухаємо на ютубі цікавих людей.. Ваша бібліотека одозначно поповниться книгами на такі теми як: становлення компаній, психологія споживача і,звісно, професійної літератури.
Щодо мінусів, то це:
1. В стартапах все дуже швидко змінюється, і тому можлива робота на вихідних.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.