30 грудня 2025 14:00
Не рекомендую співпрацю. Після завершення роботи виникли серйозні проблеми з виконанням фінансових зобов’язань з боку компанії. Гнучкий графік роботи на практиці часто перетворювався на ненормований робочий день.
Твердження, викладені в цих коментарях, є некоректними та вводять в оману.
Під час співпраці Артем, колишній співробітник компанії, не долучався до запланованих робочих дзвінків, був недоступний у погоджений робочий час та порушив ключові умови контракту, зокрема умову ексклюзивності, одночасно співпрацюючи з іншою компанією. Зазначені факти підтверджуються доказами, наявними у компанії.
Після завершення співпраці було повернуто лише частину обладнання, що належить компанії.
У зв’язку з суттєвими порушеннями умов контракту та завданою компанії шкодою, відповідно до договору, компанія законно скористалася своїм правом утримати частину виплат.
Компанія також зафіксувала погрозливі та наклепницькі повідомлення з боку колишнього співробітника. У разі продовження такої комунікації або поширення недостовірної інформації компанія залишає за собою право залучити адвоката.
Компанія вважає це питання закритим у публічному просторі.
На завершення зазначимо, що компанія продовжує зростати та нещодавно оголосила про залучення фінансування:
👉 cutt.ly/Ztf1QPkS
Ми запрошуємо фахівців, які поділяють наші цінності, слідкувати за оновленнями та розглянути можливість приєднання до команди 🦩