Flamingo AI

до 20 спеціалістів
Маямі (США)

Зацікавила позиція Контент-Ліда, але, на жаль, ні в лінкедін, ні в телеграм немає відповіді. Мені прикро, що HR Head Олександра тижнями ігнорує кандидатів, які мають класний досвід і хочуть долучитися до команди.

Надіє, дякуємо за інтерес до позиції Head of Content.
Хочемо прояснити кілька моментів, щоб майбутні кандидати мали реалістичні очікування щодо нашого процесу найму.
Наразі ми ведемо активний найм одразу на багато позицій і отримуємо дуже велику кількість відгуків. Команда переглядає кожну заявку, але гарантувати персональну відповідь на всі відгуки ми не можемо — це стандартна практика для стартапів нашого масштабу. Якщо профіль кандидата нам підходить, ми завжди самі виходимо на зв’язок.
Також хочемо зазначити: дзвінки від кандидатів напряму в особисті чи робочі месенджери HR (включно з Telegram) не є прийнятним форматом нашої комунікації в процесі найму. У робочий час рекрутери проводять інтерв’ю та зустрічі і не приймають незаплановані дзвінки. Відсутність миттєвої відповіді на такий дзвінок або повідомлення не свідчить про ігнорування кандидата.
Ми цінуємо ваш час і шкодуємо, що ваш досвід комунікації з нами не виправдав ваших очікувань.

Подивитись всі коментарі (2)

Після завершения співпраці не оплатили послуги.І просто пропали

Підтримали: Olexander GNadiya Tyhonchuk

Не рекомендую співпрацю. Після завершення роботи виникли серйозні проблеми з виконанням фінансових зобов’язань з боку компанії. Гнучкий графік роботи на практиці часто перетворювався на ненормований робочий день.

Підтримали: Nadiya Tyhonchuk

Твердження, викладені в цих коментарях, є некоректними та вводять в оману.

Під час співпраці Артем, колишній співробітник компанії, не долучався до запланованих робочих дзвінків, був недоступний у погоджений робочий час та порушив ключові умови контракту, зокрема умову ексклюзивності, одночасно співпрацюючи з іншою компанією. Зазначені факти підтверджуються доказами, наявними у компанії.

Після завершення співпраці було повернуто лише частину обладнання, що належить компанії.

У зв’язку з суттєвими порушеннями умов контракту та завданою компанії шкодою, відповідно до договору, компанія законно скористалася своїм правом утримати частину виплат.

Компанія також зафіксувала погрозливі та наклепницькі повідомлення з боку колишнього співробітника. У разі продовження такої комунікації або поширення недостовірної інформації компанія залишає за собою право залучити адвоката.

Компанія вважає це питання закритим у публічному просторі.

На завершення зазначимо, що компанія продовжує зростати та нещодавно оголосила про залучення фінансування:
👉 cutt.ly/Ztf1QPkS
Ми запрошуємо фахівців, які поділяють наші цінності, слідкувати за оновленнями та розглянути можливість приєднання до команди 🦩

Перейти до дискусії