Скоро буде два місяці, як я працюю в Fit4Me і вже можу сказати — мені тут справді комфортно. Процес найму був швидким і дуже приємним. Анжеліка дуже уважна, приємна в спілкуванні й завжди на зв’язку.
Команда тепла, відкрита — з такими людьми легко вчитися і не страшно щось запитати або помилитися. Атмосфера дуже дружня, ніхто не тисне, але всі включені й зацікавлені в результаті. Щиро рада бути частиною команди ♥
Працюю в Fit4Me кілька місяців і дуже задоволений! Процес найму був швидким і комфортним: чітка комунікація, жодних зайвих етапів, підтримка від рекрутера на всіх етапах. Колектив дружній, усі на одній хвилі, готові допомагати. Задачі цікаві, часто нестандартні, що сприяє професійному росту. Культура автономності та прозорості дозволяє брати відповідальність і втілювати ідеї. Робота віддалена, графік гнучкий, що ідеально для work-life балансу. Рекомендую Fit4Me тим, хто шукає динамічне середовище та можливості для розвитку! 🚀
Працюю розробником у Fit4Me вже майже рік. Тут цінують відкриту комунікацію: технічні рішення ухвалюються прозоро і з урахуванням масштабованості. Мені пощастило з дружньою командою — зони відповідальності чітко визначені, а колеги завжди готові допомогти. Гнучкий графік дозволяє зберігати баланс між ефективністю та особистим часом, а швидкі фідбеки сприяють постійному розвитку.
Я прийшла в компанію з чітким запитом — розвиток і можливість реалізовуватись. І тут я це знайшла. Відкрита та щира комунікація, культура результату без зайвого мікроменеджменту, підтримка з боку колег — усе це створює середовище, в якому хочеться працювати. А ще важливо: робота приносить задоволення і не вибиває з життєвого балансу ✨
Уже довгий час я є частиною команди. І найбільше мені імпонує, що щоденні виклики не дають «засидітись на місці». Постійний рух і розвиток супроводжують робочий процес, допомагають прокачати як hard так і soft skills. А безумовна підтримка колег спонукає не боятися запитувати і шукати рішення разом.
Працюю в цій компанії від самого початку на позиції розробника мобільних додатків. За багато років здобув різнобічний досвід не лише в інженерній, а й у бізнес-сфері. Також хочу додати, що в компанії цінується ініціатива та ідеї. Тому, якщо вам сумно й хочеться драйву — пишіть нашому рекрутеру 😊
Трохи про мій досвід рекрутингу в Fit4Me:
✨ Легка та комфортна комунікація.
Процес не обтяжений зайвими етапами. Співбесіди організовувалися швидко й без зайвого клопоту. Було відчуття, що мене справді чують і підтримують на кожному етапі.
💡 Цікава технічна співбесіда
Питання стосувалися реальних задач. Ілля створив комфортну атмосферу, був доброзичливим і детально пояснював теми, з якими в мене були складнощі.
📩 Швидкі фідбеки
Від першої зустрічі до офферу пройшло 3 робочих дні, що було надзвичайно цінно та приємно.
💙 Подяка Анжеліці, яка завжди була на зв’язку, підтримувала та відповідала на всі питання. Її залученість зробила процес ще комфортнішим.