11 квітня 2022 17:50
Працюю в First Sport Group на позиції International PR-manager вже пів року. За цей час я змогла сформувати чітку думку про мого роботодавця, якою залюбки поділюсь тут з вами.
Порівнюючи FSG з моїм досвідом роботи у величезній корпорації, можу з впевненістю сказати, що тут головні люди та їх професіоналізм, а не процеси. Менеджмент відкритий до будь-яких пропозицій за-для покращення, рішення приймаються швидко і прозоро. В колективі немає таких явищ як мікроменеджмент та ієрархія.
Мені дуже подобається сімейна, дружня і привітна атмосфера в команді FSG. З першого дня мене прийняли як свою, тому період адаптації пройшов легко і непомітно, за що дуже вдячна. Спілкування з усіма колегами викликає в мене лише позитивні емоції, тому що кожен готовий до діалогу та з радістю допоможе, якщо виникає потреба.
Цікаві, нетривіальні задачі драйвлять мене, тут я регулярно зіштовхуюсь з нестандартними викликами, і радо приймаю їх. Так, буває нелегко, але з вирішенням кожної нетипової проблеми відчуваю свій ріст, як спеціаліста. Постійний розвиток — це інвестиція в майбутнє.
Взагалі, тут завжди підтримують своїх співробітників на ділі, а не лише на словах, і я це ціную. Коли у мене було бажання пройти релевантний курс навчання, менеджмент без заминки погодив фінансування. Коли розпочалась війна, компанія допомогла усім бажаючим розміститись на заході України; тим, хто потребував, фінансувала перші тижні проживання на новому місці, а найголовніше — продовжує свою діяльність та виплату заробітних плат УСІМ співробітникам в повному обсязі без виключення, навіть тим, хто немає змоги працювати зараз, бо несе службу в ЗСУ.
Щодо розміру фінансової складової, так от у FSG з цим усе гаразд — оплата праці ринкова, плюс є перспектива подальшого зростання. Все залежить від мене, і я докладу максимум зусиль, аби компанія зайняла ще кращі позиції на ринку.
Я повністю задоволена своїм вибором компанії і бажаю First Sport Group росту й процвітання в нашій мирній, дорогій серцю Україні💛💙