FIRST.UA

Київ

Прийшов в FIRST рік тому і хочу поділитися ключовими аспектами, які допоможуть краще зрозуміти цю компанію. При виборі роботи для мене були важливими цінності компанії, які метчаться з моїми особистими. Тут роблять акцент на розвитку проф. скілів та підтримують ініціативи співробітників. А ще тут крута атмосфера, з колегами завжди приємно проводити час на тімбілдінгах чи кава-брейках.

Працюю в компанії понад 2 роки. Найбільш задоволена можливостям розвитку та подальшого кар’єрного зростання. Мені імпонує, що FIRST надихає ставати спеціалістами високого рівня, які добре знають продукт та прагнуть його вдосконалювати. Керівництво відкрито до ідей, радо розглядає їх та впроваджує.
Тут атмосфера, в якій комфортно працювати. А ще — дуже люблю маленьких пухнастиків в офісі, які є частиною команди.
Особисто рекомендувала компанію друзям та знайомим, які зараз продовжують свій шлях разом з FIRST.

Підтримали: Yuliia Sherzhukova

Я працюю у FIRST вже понад рік. І це класний досвід.
Мені подобається атмосфера в компанії та рівень професіоналізму команди. Тут є можливість для розвитку та для досягнення своїх цілей, що супер мотивує.

Мав дуже неприємний досвід з компанією, вийшли на мене самі, запропонували непогані умови, вислали оффер. Але після підписання офферу почалися нюанси, спочатку пушили щоб я вийшов через тиждень, хоча при переході з керівної посади потрібен десь місяць щоб закрити всі справи на минулому місці роботи. Після цього через декілька днів після офферу пригадали що ще є поліграф, назначили поліграф на робочий час, але це невелика проблема. Проблема виникла в тому, що за день до початку співпраці я вирішив запитати чи все в силі, і які результати поліграфу, і виявилось що їм не сподобались результати поліграфу і вони відзивають оффер. По-перше так ніхто не робить, я міг про це дізнатись коли вже приїхав працювати? По-друге поліграф і усі перевірки мають бути ДО офферу, через їх помилки я міг залишитися без роботи взагалі, що під час війни могло бути великою проблемою, і мені дуже пощастило залишитись на нинішній. Тому нікому не раджу, особливо якщо вони вась «хантять».

Максиме, вітаю!
Нам шкода бачити такий відгук, враховуючи, що кожна зі сторін володіла інформацією в повному обсязі на всіх етапах відбору.
Для деяких позицій в нашій компанії передбачене проходження поліграфу, оскільки дбаємо про безпеку компанії.
Ми відкриті до діалогу та надання рекомендацій щодо вашої кандидатури потенційним роботодавцям, відповідно до заключення поліграфолога.