1 вересня 2024 12:09
За майже три роки співпраці з компанією я, думаю, можливо сформувати якісь висновки. Думав написати відгук у стилі «плюси-мінуси» але зрозумів, що в мінуси не придумаю що написати. Усі люди знаходяться на своїй місцях — якщо підбирають когось у команду, то можна бути впевненим, що HR подумали не тільки про хард-скіли, а й про те наскільки ця людина приживеться у команді, тому команда мега крута. Можливості рости як спеціалісту є — компанія багато у це вкладає, якщо потрібні курси — тільки скажи, менторинг на високому рівні. Домен цікавий, задачі не тривіальні. Будь-які корисні ініціативи вітаються. Під час війни багато волонтерських ініціатив, які роблять не для фоточки в фб, а від щирого серця. Гарна техніка для роботи. Своєчасність виплат. В цілому, якщо у вас гарна карма, професійні скільки і почуття гумору) у вас є всі шанси колись попрацювати з цією компанією) що може стати одним з найкращих досвідів у житті.