Нікому не раджу цю компанію. Мала співбесіду з HR Олександрою, яка обіцяла відписати через 2 дні бо цитую «Я розумію як це, чекати довго на відповідь». І що ви думаєте? Пройшло 2 тижні, а відповіді 0. Я звісно ж їй писала, але мене ігнорують. Прочитавши нижче відгуки, що HR не ознайомлюються з резюме перед співбесідою- це правда. У мене чітко написано в CV, що рівень англійської C1, а коли я це сказала на співбесіді, то HR була дуже здивована. І ще треба проходити поліграф, якщо вас візьмуть. Короче кажучи нікому не раджу, обирайте хороші компанії, де вас цінують з самого початку!
Коротко — HR, довго не відповідали; після прочитання коментарів та відгука від знайомої, я відмовився від інтерв’ю. Переписка з рекрутеркую далі була доволі дивна. Я також зазначав, що коментарі на DOU ніхто не адреснув. Бачу, до сих пір нема реакції. Тому висновок очевидний.
Рекрутер домовилась про час зустрічі, а потім просто перестала відповідати. Нє, ну знайшли ви іншого кандидата, чи закрили вакансію. Ну скажіть ви про це, проблем же нема. Особисто я вже давно помітив, що якщо на етапі рекрутинга щось дивне відбувається, то далі ще «цікавіше».
Рекрутер на ім’я Олеся під час організованого інтерв’ю:
Не увімкнула камеру без пояснень;
Не ознайомилася з моїм резюме — про що свідчать базові питання, відповіді на які є в профілі;
Зникла з інтерв’ю, пославшись на проблеми зі зв’язком, і за дві хвилини написала повідомлення: «Вибачте, ми шукаємо трохи іншого спеціаліста».
Я вважаю таку поведінку неетичною та неприйнятною. Вона порушує стандарти взаємодії між рекрутерами та кандидатами.