Вітаю, я працюю у компанії FH Solutions вже 1 рік і за цей час в мене склалося гарне враження про компанію і команду загалом.

По-перше, це дуже крутий колектив. Колеги — це не просто співробітники, це команда, яка завжди готова підтримати, допомогти та подарувати гарний настрій. Завжди можна знайти підтримку та спитати пораду.

По-друге, це умови праці. Мені подобається, що є бонуси, що компанія надсилає подарунки та вітає з усіма святами. Це дуже цінно, особливо зараз, в умовах війни.

По-третє, це велика підтримка. Це регулярні 1-1, швидке вирішення будь-яких питань та своєчасне надання інформації. Мені дуже подобається, що будь-яке питання вирішується швидко та прозоро.

Загалом можу сказати, що це комфортний простір для роботи та для розвитку своїх навичок.

Я працюю у компанії FH Solutions 6 місяців на посаді Sales і хочу поділитися своїми враженнями про роботу в цій організації.

Плюси:

— Весь колектив дуже відкритий та співпрацюючий. Особливо хочу відзначити взаємодопомогу та позитивний настрій.

— Керівництво компанії завжди готове вислухати пропозиції та здійснює правильні стратегічні рішення.

— Компанія забезпечує чудові можливості для професійного та особистісного розвитку.

— Завдання та проекти завжди цікаві та викликаючі.

Мінуси:

Робочий графік: Хоча і гнучкий, але іноді доводилося працювати вдома через велике навантаження.

Загальне враження:

Рекомендую FH Solutions як чудове місце для роботи та кар’єрного росту.

Підтримали: Daria Maleeva

Дякуємо за відгук. Раді бачити тебе частиною нашої команди!

Вітаю, дуже не раджу цю компанію, відкликнулась на посаду «UX/UI Designer» мені дали анкету та доволі об‘емне тестове, я все виконала, сказали чекати на фідбек 2 дні, пройшов тиждень, мої повідомлення ігнорують, дуже неприємно трати свій час і отримати таку безвідповідальність та неповагу до себе.

Підтримали: Anton TsedikAlexey Khardin

Доброго дня, перепрошуємо, що не вчасно був надісланий відгук, але вам надсилали фітбек на єлектронну пошту. Також давали відгук на сайті Djinni

Вакансії FH Solutions