28 березня 19:27
Працюю в !FESTCloud.ai вже близько 2.5 років. Прийшов сюди ще зовсім Junior-дизайнером, а зараз, багато в чому завдяки компанії, прокачався до впевненого Strong Middle.
Найголовніше, що треба знати про цю компанію — це абсолютно не та історія, де ти сидиш і просто мовчки пиляєш «галерні» таски. Це справжній простір для ініціативи.
Якщо в тебе є класна ідея чи пропозиція щодо покращення продукту чи процесів — її не закинуть у довгий ящик. Її обов’язково розглянуть, обговорять з командою та імплементують. Тут ти чітко розумієш навіщо ти працюєш, і постійно маєш відчуття своєї потрібності та важливості для бізнесу.
Компанія дуже дбає про професіоналізм команди. Нас постійно заохочують вивчати щось нове, експериментувати та розширювати свій стек навичок. Ніхто не стоїть на місці.
Окремий респект за ставлення до морального та ментального здоров’я. У нас постійно проходять круті тематичні тімбілдинги, організовуються походи до цікавих місць. А ще є дуже класні еко-ініціативи, як-от спільна висадка дерев — це файно розвантажує мозок і згуртовує команду.
Ну і про робочий простір... Сам офіс та локація, де він знаходиться, виглядають максимально урбаністично та атмосферно (хто був, той зрозуміє :D). Компанія без проблем забезпечує всією необхідною технікою та зручностями, щоб кожен почувався комфортно і мав повну підтримку для роботи.
Дуже вдячний команді за цей шлях, атмосферу та довіру!