14 липня 2025 16:02
Привіт! Хочу поділитися чесно, без прикрас.
Нещодавно я приєднався до продуктової компанії, яка буквально повернула мені віру в те, що розробка — це не про «таски таски таски», а про людей.
До цього працював у місці, де почав вигорати. Здавалось, що кожен день однаковий — приходиш, робиш таски як на конвеєрі, і йдеш спустошений. Жодного нормального лікарняного, ніхто не питає «як ти?», просто «встигнеш до п’ятниці?». І в якийсь момент я просто здався. Звільнився. Без плану. Бо або я піду, або зламаюсь.
А тут все інакше.
Мене реально сприймають як людину, а не ресурс.
Є нормальний соцпакет, є розуміння, що життя непередбачуване, є вихідний, якщо щось сталося. Дали ноутбук, доступ до всього, навіть кава смачна (а це важливо). І головне — атмосфера, в якій хочеться працювати, а не виживати.
Окрема повага CEO Дмитру. Якщо чесно, спочатку я його трохи побоювався (ну, CEO ж). Але виявилося, що це один із найадекватніших і найтепліших людей, з якими я мав справу. Без пафосу, без зверхності — навпаки, завжди підтримає, підкаже, або просто спитає: «Все ок у тебе?»
Зараз я знову відчуваю, що в мене є енергія. Є інтерес. Є бажання щось створювати, а не просто закривати задачі.
Дякую цій компанії за те, що можна бути собою. І при цьому — рости.