9 квітня 2025 0:22
Привіт!
Зазвичай не залишаю коментарі чи довгі відгуки, але в цьому випадку вирішив поділитися враженнями.
Я приєднався до Favbet Tech трохи більше двох років тому. До цього мав досвід як проєктний менеджер інфраструктурних команд, але сама компанія на момент прийняття оферу була для мене чимось новим і невідомим. Це точно був крок уперед, але я ще не до кінця усвідомлював, наскільки.
Перші пів року роботи кардинально змінили моє уявлення про себе, про свої можливості й про формат роботи загалом. Якщо порівнювати з камерними ІТ-компаніями, де все стабільно й розмірено, то Favbet Tech — це абсолютно інша динаміка. Ми працюємо з високонавантаженими платформами, де кожна хвилина затримки чи кожне неправильне рішення мають відчутні наслідки. У таких умовах ти або мобілізуєш усі свої навички, або вчишся робити це дуже швидко.
Варто зазначити, що це не про щоденний хаос — навпаки, більшість роботи планована й структурована. Але ти точно відчуваєш ціну рішень, які приймаєш, і важливість ролі кожної команди.
Окремо хочу відзначити технологічний стек компанії — він дійсно сучасний і постійно оновлюється. Причому ініціативи щодо нових рішень, автоматизацій і покращень часто виходять саме від членів команд. Це мотивує, заряджає й тримає в тонусі, бо ти не просто виконуєш задачі, а береш участь у формуванні підходів і майбутнього продукту.
Якщо ви шукаєте місце, де можна зростати, розвивати скіли, експериментувати з новими технологіями й реально впливати на продукт — вам точно сюди.