25 грудня 2024 21:17

Mariia Liashenko, HR manager

На жаль, мала неприємний досвід спілкування з рекрутером Yulia Ivanchuk. Я відгукнулась на вакансію HR People Partner, але в процесі первинного інтервʼю мені була запропонована вакансія HR Generalist, на яку я теж була згодна. Первинне інтерв’ю відбулося 10.12.2024, після якого мені було запропоновано другий етап. Протягом двох днів Юлія обіцяла що скине вільні слоти, але я їх так і не отримала. Останній раз я писала Юлії 13.12.2024, моє повідомлення залишилось без відповіді і навіть не прочитано. Хотіла б звернутися до компанії, якщо по певним причинам кандидат вас не влаштовує будь ласка майте повагу хочаб повідомити про це. Рекрутер це лице компанії і таке відношення до кандидатів негативно впливає на репутацію компанії в цілому.

Підтримали:  Dmytro Schulzhenko

Доброго дня, Маріє!

Дякую за ваш відгук та за те, що звернули увагу на цей випадок. Мені дуже шкода, що ваше повідомлення залишилося без відповіді, і я щиро вибачаюся за цей недогляд.

Під час нашої первинної розмови я запропонувала вам розглянути іншу вакансію, яка, більше відповідала вашому досвіду. Також я надала слоти для узгодження зручного часу для наступної розмови. На жаль, через збіг обставин комунікація перервалася, і ваше останнє повідомлення залишилося непоміченим. Це був мій людський фактор, і я визнаю свою помилку.

Ми вже обговорили цю ситуацію у телефонній розмові, але хочу ще раз запевнити вас, що я зроблю висновки з цього випадку та покращу свою комунікацію з кандидатами.

Дякую за ваше розуміння і за те, що поділилися цінним зворотним зв’язком.