23 листопада 2023 18:31

Vlad Pont, Full stack developer

Проходимо формальний тест із Юлією (djinni.co/...​recruiter-at-favbet-tech)
Юлія НЕ каже, що попереду крінжовий діалог із бидлюганом і поліграф (про це не пишуть і у описі вакансії теж), але про це потім.
Проходимо прескрін.
Проходимо технічну співбесіду.
Наче все ок, тебе запрошують «на бесіду» у СБ(Служба Безпеки) фавбет.
Добираємось до високоповажного бидлюгана із палицею на 5 поверсі пішки (м. Київ, метро Почайна), бо все настільки секьюрно, що аж ліфт не їде на 5 поверх (насправді ліфт не працює, бо вони бояться маски-шоу і сховались так, щоб знати коли нагрянуть «гості»). Бидлюган поважно муркоче щось типу «прахадіє, пагаварім», і ти проходиш повз вікно-дзеркало (потім стає зрозуміло що там офіс СБ і поліграф). Йдеш канцелярським коридором до безіменної кімнати, де бидлюган візьме папірець і поважно буде задавати тобі питання.
Потім тобі дадуть анкету, а коли ти її заповниш, і передаш її йому в руки — ти будеш шокований, бо цей бидлюган почне розказувати про тебе те, що НЕ може НІХТО знати КРІМ тебе і ПРОВАЙДЕРІВ. Тобто вони ЗІБРАЛИ НЕЗАКОННО про мене інформацію.
Тобі тільки що розказали де ти жив, коли, скільки і з ким.
Сподіваюсь за них візьмуться СБУ. Ну або «волонтери» ;)
Компанія Фавбет вже мала позови від фізичних осіб (і не тільки трудові, поцікавтесь). Наразі відкрито не 1 справу, хто знає де шукати — знайде.
Хочу всіх попередити, фавбет порушує ваші права. Вони — злочинці.
Мирного неба.

Доброго дня, Володимире!
Процеси рекрутингу в нашій компанії сформовані та функціонують вже не перший рік, вони є стандартизованими абсолютно для всіх наших майбутніх колег незалежно від фахового напрямку.
Дещо дивно отримати Ваш відгук саме зараз так як, Ви були у нас 20.06 (майже півроку тому).В будь-якому випадку, нам прикро і ми перепрошуємо, що у Вас залишились такого роду враження, адже для нас це велика рідкість і поодинокий випадок

Підтримали: Alena Shcheglova

Зверну вашу увагу, що компанія має 2(!!!!!!) позитивні анкетування на DOU. Саме 2 на кожен із пунктів. Солідно для такої «серйозної», компанії, і зооооовсім ні на що не натякає. Бережіться.