2 вересня 2023 11:50
Я працюю в FTL вже 2 роки на позиції UX/UI Designer. Коли я шукав собі роботу, то велике значення для мене були саме відгуки про компанію. Тому я вирішив також доскласти свою частинку) За час що я працюю, я виділив декілька моментів, про які думаю буде цікаво почитати кожному.
1. Атмосфера і люди в компанії. В FTL дуже дружня атмосфера, всі один одному допомагають, та можуть виручити, підказати все що треба в будь який момент. Всі на позитиві та відносяться лояльно до будь яких питань.
2. Проекти. Проекти різноманітні, на будь який смак. Через це твої навички не стоять на місці, а постійно потребують їх прокачуванню.
3. HR команда та менеджмент компанії. Ці люди неймовірно піклуються про кожного співробітника в компанії. Їм важливо, щоб тобі було комфортно працювати. Постійно проводять різноманітні інтерактивні івенти, щоб була змога відволіктись від робочих задач та розслабитись. Це неймовірно круто, за що дуже дякую!
4. Розвиток і плани компанії. Компанія не стоїть на місці. Завжди продумує різноманітні плани та сценарії розвитку. І не просто продумує, а і приводить до реалізації. Я думаю кожен працівник відчуває різницю, як компанія зросла з моменту, як він тільки прийшов на роботу.
Тут прописані тільки плюси компанії, по логіці мають бути і мінуси. Проте за ті 2 роки, які я тут працюю, я поки що їх не знайшов)