23 травня 2023 7:37
Працюю в компанії вже майже 10 місяців. Коли на першій співбесіді мені сказали, що в компанії особлива увага приділяється софт скілам, я віднеслась трохи скептично. Але зараз з повною впевненістю можу сказати, що це абсолютна правда. В компанії чудова атмосфера співпраці та допомоги. До будь-якої людини в компанії можна звернутись з питанням і тобі з радістю допоможуть чи підкажуть до кого звернутись.
Затишний офіс в центрі міста з садочком та фонтаном, що створює приємну атмосферу для роботи, але можна працювати і віддалено. Завжди цікаві онлайн та оффлайн івенти, є крута система внутрішньої «валюти», просто нереальна кількість відпустки, спікінг клаб та багато інших плюшок. Цікаві та складні проекти, де можна розвиватися як спеціаліст і використовувати сучасні технології.
Загалом, в компанії працювати дуже комфортно, атмосфера сповнена довіри та піклування, що дійсно мотивує. Я дуже щаслива, що стала частинкою FTL ❤️