16 травня 2023 19:42

Andr, Web developer

Привіт. Працюю в FTL реакт розробником вже більше ніж пів року і хочу поділитись враженнями. Відгуки на даному ресурсі дуже допомогли мені зробити правильний вибір компанії, і я вважаю за потрібне доповнити стрічку.
Щодо плюсів:
• Конкурентна ЗП та її стабільна виплата.
• Найбільша відпустка, з тих які я зустрічав — 30 днів на місяць.
• Можливість брати лікарняні без довідки або просто дей оф.
• Перегляд ЗП кожні півроку, залежно від навичок та вмінь.
• Виділяється значна сума кожному співробітнику на рік для саморозвитку, відвідування конференцій, курсів або придбання літератури.
• Процес хайрингу напевно найкомфортніший з усіх, що я мав. Він складається з 3-х етапів, і кожне інтерв’ю ще більше підсилювало бажання працювати тут.
• Процес онбордингу грамотно продуманий, а система підтримки «баді» — просто суперова ідея.
• Мені дуже пощастило з командою та тімлідом. Всі готові прийти на допомогу в будь-який момент. Проект цікавий та відносно складний, де я отримав багато нових знань.
• Також я дуже вдячний за якісне код-рев’ю старших колег, які завжди вказують на недоліки.
• Відділ HR часто комунікує та цікавиться можливими проблемами в роботі, баченням покращення умов праці та взаємодії між колегами.
• Менеджмент дуже професійний та продуманий, організація на найвищому рівні.
• Чудовий офіс в центрі міста з кавою та смаколиками. Обов’язково подивіться фото).
• Техніка для роботи не надається, але присутня грошова компенсація щомісяця, що на мій погляд, навіть краще.
• Прекрасні можливості для вдосконалення англійської.
• Дружні розмови на little Friday talk.
• Безліч різних івентів та розваг для дружньої атмосфери всередині компанії.
• Чудові подарунки на свята та інші знакові події.
• Прикольна система накопичення балів, які потім можна вигідно обміняти на цікаві плюшки.
Можу ще багато перелічувати.
Мінусів не знайшов, як не намагався.
В цілому FTL — чудова компанія для роботи та розвитку. Працювати тут — це задоволення і радість. Колектив — дуже приємні та позитивні люди. Токсичні персони сюди просто не потраплять. Я вважаю, що мені дуже пощастило працювати з такими чудовими друзями. Всім велике дякую!

Андрій, Дякуємо за відгук!