11 січня 2023 16:47
Я працюю в FTL вже більше 3х років. Вважаю, що в рамках IT це великий термін.
Саме в FTL в мене була можливість перейти з .Net на ROR. Тут я сильно виріс як веб-розробник. Я зміг розкрити свій потенціал і успішно стати тімлідом.
Це невелика аутсорс компанія. Має багато цікавих проектів, багато крутих спеціалістів.
Основний стек — ROR, але FTL успішно розвиває інші напрямки.
Я вважаю, що саме дякуючи невеликому розміру компанії і відсутності бюрократизму, тут є можливіть реалізувати себе на повну. Саме так і відбулось в мене. Тут прислухаються до кожного.
Компанія добре себе показала під час ковід пандемії і повномасштабного вторгнення.
FTL вже успішно провів 3 інтернатури. Це дало змогу багатьом людям вивчити IT технології і навіть отримати свою першу роботу в IT.
Хороший налагоджений процес рекрутменту. Хоч він може здатися дещо ускладненим у порівнянні з іншими компаніями, але все проходить легко і швидко.
Усі проекти цікаві. Розробники мають можливіть диктувати технології, підходи розробки. Це створює комфортні умови праці. Тімліди мають великий вплив на формування своєї команди.
Стабільна виплата заробітньої плати. В мене ніколи не було з цим проблем, не зважаючи на умови в країні.
Необмежені сікліви і велика кількість відпустки на рік.