Ezlogz Inc

Vancouver, WA

18 грудня 2024 16:10

Danil Liashchenko, Middle React Developer

Пропрацював в компанії майже рік на позиції Frontend Developer і хоч по NDA не можу сказати як Класно було тут працювати, але що точно можу сказати — зарплату не виплачують. За останні 3 місяці праці я не отримав свою зарплату. Project Manager Александр ігнорує питання по цій темі, або «втрачає пам’ять» що там кому не виплатили, за які місяці, да і взагалі хто ти такий. З керівництвом не знайомий, да і вони не сильно поспішали познайомитись, тому всі питання вирішувались через PM. Як термін дії NDA закінчиться — зможу більш детальніше розписати всі «плюси» компанії.
Додам що цей текст не є приниженням компанії, її філій, акціонерів, директорів, посадових осіб, членів компанії або агентів

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода чути, що у вас залишилися негативні враження після співпраці з нашою компанією. Ми завжди прагнемо до прозорих відносин з командою та розуміємо важливість комунікації щодо фінансових та організаційних питань.

Щодо вашої ситуації
У нашій компанії є можливість зростання, і ми інколи беремо до команди сильних Junior-спеціалістів, які прагнуть розвиватися. У нас створені умови для їхнього професійного росту, і багато співробітників успішно виросли до Middle та Senior-рівня.

Однак, у вашому випадку ситуація склалася інакше. По-перше за 2 місяці роботи не було прогресу, і не було роботи з кодом. По-друге — за результатами роботи ми побачили, що ваші реальні навички не відповідали тому рівню, який ви продемонстрували на співбесіді. Проєкт вимагав самостійності та відповідальності, а також рівня Middle і вище, тому співпрацю довелося припинити достроково, і за моєю інформацією було відшкодовано кошти за фактично відпрацьований час.

Якщо у вас виникли труднощі в комунікації з Project Manager, ми рекомендуємо звертатися до HR-відділу або напряму до керівництва. Ми завжди відкриті до діалогу та готові розглядати будь-які робочі питання.

Про комунікацію та знайомство з керівництвом
У нашій компанії працює багато спеціалістів, і всі адміністративні питання зазвичай вирішуються через менеджерів напрямів. CEO компанії зосереджений на стратегічному розвитку, міжнародних переговорах та партнерствах, тому особисте знайомство з кожним співробітником не завжди можливе. Водночас, ми прагнемо покращувати внутрішню комунікацію та адаптаційні процеси для нових співробітників.

Ми вдячні за вашу роботу та зворотний зв’язок. Бажаємо вам успіхів у майбутніх професійних проєктах.

Якщо у вас залишилися невирішені питання щодо фінансових розрахунків, просимо зв’язатися з нашим відділом фінансів або HR для їхнього врегулювання. Ми відкриті до конструктивного діалогу та зацікавлені у вирішенні будь-яких непорозумінь.