Вітаю, не хочу довго розписувати і пояснювати, що я такий хороший і чесний, але просто як факт: тут нема жодної корпоративної етики, нормального ставлення до розробників, а ну і такий маленький мінус — тут не виплачують зарплату.
Не в курсі, чи то намагаються чи то через стрімку зміну кадрів досягти швидкого успіху, чи думають, що знайдуться люди які будуть працювати на ентузіазмі задарма.
Я перший раз зустрічаю таку компанію, де зібралося всі атрибути найгіршої ІТ компанії яку можна уявити. Тупо така класика, але ще з додаванням спецій.
Тож, якщо ви поважаєте себе і не хочете потім бігати за примарами (котрими стають всі ті в кого можно спитати за зп), то краще ніколи навіть не думати щоб тут працювати.
Працюю в проєкті EzLogz вже понад 5 років. За цей час зрозуміла, що це хороше середовище для тих, кому цікаво розвиватися і пробувати щось нове. Тут можна пропонувати свої ідеї, брати ініціативу, і якщо справді хочеш щось реалізувати — є така можливість. Водночас важливо бути готовим брати відповідальність за те, що пропонуєш, за виконання, за результати. Просто відсидіти робочий день, або тихо чекати, коли хтось поставить задачі — тут не вийде, в компанії це не вітається.
Для мене це місце, де можна не просто виконувати задачі, а й впливати на процеси, якщо є бажання.
Пропрацював в компанії майже рік на позиції Frontend Developer і хоч по NDA не можу сказати як Класно було тут працювати, але що точно можу сказати — зарплату не виплачують. За останні 3 місяці праці я не отримав свою зарплату. Project Manager Александр ігнорує питання по цій темі, або «втрачає пам’ять» що там кому не виплатили, за які місяці, да і взагалі хто ти такий. З керівництвом не знайомий, да і вони не сильно поспішали познайомитись, тому всі питання вирішувались через PM. Як термін дії NDA закінчиться — зможу більш детальніше розписати всі «плюси» компанії.
Додам що цей текст не є приниженням компанії, її філій, акціонерів, директорів, посадових осіб, членів компанії або агентів
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода чути, що у вас залишилися негативні враження після співпраці з нашою компанією. Ми завжди прагнемо до прозорих відносин з командою та розуміємо важливість комунікації щодо фінансових та організаційних питань.
Щодо вашої ситуації
У нашій компанії є можливість зростання, і ми інколи беремо до команди сильних Junior-спеціалістів, які прагнуть розвиватися. У нас створені умови для їхнього професійного росту, і багато співробітників успішно виросли до Middle та Senior-рівня.
Однак, у вашому випадку ситуація склалася інакше. По-перше за 2 місяці роботи не було прогресу, і не було роботи з кодом. По-друге — за результатами роботи ми побачили, що ваші реальні навички не відповідали тому рівню, який ви продемонстрували на співбесіді. Проєкт вимагав самостійності та відповідальності, а також рівня Middle і вище, тому співпрацю довелося припинити достроково, і за моєю інформацією було відшкодовано кошти за фактично відпрацьований час.
Якщо у вас виникли труднощі в комунікації з Project Manager, ми рекомендуємо звертатися до HR-відділу або напряму до керівництва. Ми завжди відкриті до діалогу та готові розглядати будь-які робочі питання.
Про комунікацію та знайомство з керівництвом
У нашій компанії працює багато спеціалістів, і всі адміністративні питання зазвичай вирішуються через менеджерів напрямів. CEO компанії зосереджений на стратегічному розвитку, міжнародних переговорах та партнерствах, тому особисте знайомство з кожним співробітником не завжди можливе. Водночас, ми прагнемо покращувати внутрішню комунікацію та адаптаційні процеси для нових співробітників.
Ми вдячні за вашу роботу та зворотний зв’язок. Бажаємо вам успіхів у майбутніх професійних проєктах.
Якщо у вас залишилися невирішені питання щодо фінансових розрахунків, просимо зв’язатися з нашим відділом фінансів або HR для їхнього врегулювання. Ми відкриті до конструктивного діалогу та зацікавлені у вирішенні будь-яких непорозумінь.
Нет коммуникации внутри команды, постоянно задерживают зарплату, условия сразу при приеме на работе все не говорят, выплаты на неудобный Payoneer, директор он же CEO так и не удосужился познакомиться с новыми людьми в компании. Потратили кучу времени на обучение новых людей, через 2 месяца все уволились. Впервые встречаю такое отношение к сотрудникам — «ничего. новых найдем»
Спасибо за ваш отзыв. Нам жаль, что у вас сложилось такое впечатление о работе в нашей компании. Мы ценим обратную связь и всегда стремимся к улучшению процессов внутри команды.
Открытость условий при трудоустройстве
Мы уделяем особое внимание тому, чтобы на этапе интервью кандидаты получали максимально полную информацию о зарплате, условиях работы и способах выплат. Все ключевые моменты, включая выплаты через Payoneer, обсуждаются заранее. Однако мы понимаем, что при большом потоке информации какие-то моменты могут быть упущены, поэтому всегда открыты к дополнительным вопросам от сотрудников.
Работа CEO и внутренние процессы
Наша компания активно развивается, и CEO большую часть времени занят стратегическими вопросами, переговорами и командировками как внутри США, так и за его пределами. В связи с этим первичное знакомство сотрудников с компанией и процессами чаще всего происходит через руководителей направлений. Однако это не означает, что у нас нет открытого общения с руководством — все сотрудники могут обращаться к своим менеджерам, и важные вопросы всегда доходят до руководства.
Вопросы выплат и задержек
К сожалению, в последние месяцы действительно возникали задержки с выплатами, что было связано с дополнительным мониторингом международных транзакций, особенно в сторону Украины. Это сложный процесс, который не всегда зависит только от нас. Тем не менее, мы приложили усилия для стабилизации ситуации, и на данный момент все платежи происходят в штатном режиме.
Коммуникация внутри команды
Мы признаем, что в условиях активного роста компании могут возникать сложности в коммуникации. Сейчас мы развиваем новые отделы и внедряем процессы для повышения прозрачности работы внутри команды. В режиме стартапа, когда бизнес быстро масштабируется, такие вызовы неизбежны, но мы работаем над их устранением.
Мы благодарны за ваш вклад в развитие компании и всегда открыты к диалогу. Если у вас есть дополнительные замечания или предложения, будем рады их услышать.
Работаю пятый месяц в tech support. Все нравится, отличный коллектив, здоровая атмосфера. Отличный, отзывчивый менеджмент. Хорошая, конкурентная зп для Киева, перспективы роста. По приобретению опыта и после получения необходимых знаний — выросла зп. Есть кухня, кофе машина. Светлый офис в бизнес центре в самом центре Киева, все нравится.
Работаю в компании уже год на позиции Middle UI/UX Designer. Работа в команде налаженная. Проекты достаточно сложные и интересные. В Ezlogz бывает очень высокая нагрузка, но компенсация за это — получение навыков, знаний и умений, +рост зп (что очень радует), в такой компании растешь как специалист очень быстро. Если цель — учиться и развиватся, то Ezlogz — ваша компания.
Работаю в Ezlogz пол года и хочу сказать что очень довольна своей работой. О плюсах:
1. Очень классный офис просторный, находится в центре города, удобное расположение.
2. Заработная плата всегда вовремя, нет никаких задержек. Руководители пересматривают и поднимают зп время от времени.
3. Дружный коллектив, со всеми ребятами очень легко находить общий язык, всегда помогут и подскажут если возникает какой-то вопрос.
Я набралась колоссального опыта в этой компании и не жалею о своем выборе
Итог — однозначно всем рекомендую.
Работаю в компании пол года Android разработчиком. В целом впечатления положительные:
— Очень удобное расположение офиса.
— Во время платят зп.
— На кухне всегда есть вкусняшки.
— Интересный проект.
— Очень хороший коллектив профессионалов с которыми приятно работать
Удаленная работа, с выездом в офис 1 раз в неделю, не нужно стоять в пробках утром и вечером — огромный плюс! Своевременная ЗП, дружный коллектив, на государственные праздники и выходные — работа по желанию, никто не заставляет. Всем доволен!
Працюю дистанційно близько 5 місяців. Проект великий, є чого повчитись. Колектив хороший, проблем комунікації не виникало. Можна коригувати графік роботи. Загалом всім задоволений.
Работаю в компании второй год. Все очень сплоченные и работают в тесной связи друг с другом. Так что в полной мере могу отметить субординацию, профессионализм и отзывчивость.
Работаю в компании уже
работал почти пол года в компании, коллектив очень понравился, но на последнюю зп не рассчитывайте и да первую зп увидете не раньше чем через 2 месяца.
праздников нет, о выходных можно забыть, овертайм не оплачивается, а при выплате на карту пионер вы теряете 3%, + при снятии тоже потери идут...
кроме того что это ремоут и удобно, кто не может или не хочет ходить в офис, больше плюсов не вижу!