12 липня 2023 13:36
Працюю в компанії
1. Найм
Перша очна співбесіда була відразу з керівником. Тестове об’ємне та цікаве, відображає реальні робочі задачі та добре знайомить з новою нішою.В процесі виконання мій інтерес до позиції та мотивація тільки виросли.
Баррейзинг я проходив вперше. Раніше про цей термін не знав. Очікування про «бар» склав на основі матеріалів від компанії, і ці очікування повністю збіглися з реальністю.
Зворотній зв’язок після кожного етапу найму отримував швидко. Від моменту подачі резюме до джоб оферу пройшло не більше 2,5 тижнів.
2. Онбординг
Якщо описати процес онбординг в Cpamatica одним словом, я оберу термін «адаптація». Я отримав сповна часу та можливостей для знайомства з індустрією.
Занурення в робочі задачі було систематичним та поступовим. В команді вітається культура задавати питання, на які ви отримаєте грунтовну відповідь.
Також в компанії налагоджена програма знайоства н’юкамерів з усіма підрозділами.
3. Робота на цілі та результат
На випробувальний період я отримав чіткі та зрозумілі цілі і завдання. Аналогічна постановка цілей відбувається щоквартально. Пріоретизація задач відбувається залежно від впливу на кінцевий результат. Я розумію, що очікують від мене як працівника, і це унеможливлює стрес на роботі.
4. Відкритість та прозорість
У компанії діє горизонтальна та відкрита комунікація. Кожен працівник знає про результати роботи компанії та її підрозділів. Компанія регулярно збирає та враховує фідбек команди.
5. Атмосфера
10 з 10. У команді панує привітна та товариська атмосфера. Це місце класних людей та сильних професіоналів. Компанія забезпечує умови для максимально комфортної та продуктивної праці.