5 липня 2022 12:17
Пропрацював у компанії більше чотирьох років, пройшовши шлях від учасника Trainee Camp до Senior розробника.
У кемпі студенти здобувають необхідні знання для роботи з Angular та .Net, а також застосовують їх на практиці у розробці навчального проекту.
Навчальний процес тут добре структуризований та вдало комбінує роботу у команді з самостійними завданнями, що добре емулює досвід роботи з комерційним проєктом.
З групи студентів, що були у кемпі разом зі мною, усі змогли працевлаштуватись у Exoft або ж інших компаніях на позицію trainee/junior фулстек розробників.
Щодо основної роботи у цій компанії — тут цінують ініціативних працівників та надають їм простір для розвитку, а досвідченіші колеги, за потреби, їм радо допомагають.
Графік роботи та місце (ремоут/офіс) тут залежать від проєкту та ролі, проте менеджмент завжди готовий іти на компроміси та відстоювати побажання працівників перед клієнтом.
Колектив дружній та привітній, усі тісно комунікують у неформальній обстановці та радо допомагають одне одному за потреби.
Бенефіти для працівників постійно покращуються, відкриваються нові програми для компенсацій та вдосконалюються існуючі (курси англійської, доступ до ресурсів з курсами для навчання і тп. ).
Більшість проєктів працюють з новими технологіями, до технічних рішень та пропозицій програмістів радо дослухаються.
Умови для праці з офісу хороші, є усе необхідне як для комфортної праці, так і для відпочинку (плейрум, тенісний стіл, настільний футбол, відкрита тераса)
За час співпраці з цією компанією навчився багато нового, отримав багато позитивних вражень та цінний досвід)
Однозначно рекомендую компанію для співпраці, особливо для початківців що бажають долучитись до Trainee Camp.