Працюю на позиції Ruby Developer в Evowill більш як пів року. З перших днів компанія зустрічає приємною атмосферою та відкритістю до нових працівників. Віддалена робота та гнучкий графік дають змогу дуже легко поєднувати роботу та навчання. Я дуже радий, що став частиною такої приємної команди.

Підтримали: Кseniia Chubuk

На позиції Ruby Developer. В компанії панує приємна, дружня атмосфера. Віддалена робота та гнучкий є великою перевагою, адже я ще студент.
Також можу додати про щомісячні подарунки, уроки англійської, спільний відпочинок та багато іншого. Я щасливий, що займаю місце у Evowill.

Працюю аж пів місяця, атмосфера дійсно дружня і створює відчуття єдиності. Звісно поки що складно давати якісь коментарі, проте можливість працювати віддалено це безперечний плюс компанії. Додати сюди практику англійською, спільний відпочинок та коробки з їжею, що надходять тобі на пошту, і можна відчути себе щасливою людиною.

Працюю на позиції Ruby Developer в компанії Evowill півроку. В компанії присутні команда з якою приємно працювати, гнучкий графік з комбінацією ремоуту та приємні бонуси. Компанія дає багато можливостей для розвитку та є можливість спостерігати за швидким ростом самої компанії.

Виходячи зі свого досвіду роботи в Evowill, я однозначно рекомендую компанію тим, хто шукає місце для розвитку та реалізації ідей. У компанії панує дружня та творча атмосфера, багато приємних плюшок, зручний графік та круте ставлення до робочого процесу.

Підтримали: Christina Lisowska

Работаю в компании на позиции «Лидогенератор». Компания обучила профессии практически с нуля, график свободный. Команда дружная, всегда готова помочь новичкам. Отдельно хотелось бы отметить, что компания заботится о нашем знании английского, групповые занятия с native speaker очень круто прокачивают его уровень. Довольна выбором места работы на 100% и рада, что стала частью этой большой команды.

Я работаю в компании Evowill полгода на позиции «IT Project Manager». Условия работы для меня оптимальны — ремоут, никакой работы в офисе, как я и хотела. Радует свободный график и приятный микроклимат в команде, ежемесячные приятные посылки и совместный отдых. Работа здесь позволяет мне соблюдать work-life balance. Отдельно благодарна за наставничество и помощь команды, которая тепло приняла 30-летнего свитчера в свои ряды :)

Підтримали: Valerii KalytaChristina Lisowska