EvoTalents.School

до 20 спеціалістів
Київ

Я пройшла курс «Рекрутер з нуля». Отримала багато корисної інформації. На кожному дзвінку з Сашею Кітман Бондар я ставила дуже багато питань і отримувала на них розгорнуті відповіді. Загалом, курс дуже класний і набагато ефективніший, ніж самостійно, без підтримки вчителя та без навчальних матеріалів, розбиратися у темі.

Вдячна за курс Сорсинг: Upgrade 2.0 (Advanced)! Поглиблила знання щодо Boolean search , дізналась щодо змін в Linkedin, цікаво було про застосування chat gpt. Багато корисної інформації, які ще буду переглядати! приємно було отримувати фідбек від спікерів і коментарі.

Підтримали: Daria Hertsun

Всім привіт! Дякую величезне всій команді EvoTalents.School. Гайз, ви класні і дуже круті! Окреме вітання Олександру Шевченко за реальні кейси і за досвід, яким поділився, а також Даші, що була на зв’язку 24/7 ) Курс корисний для спеціалістів будь-якого рівня сеньоріті, чи ви початківець у рекрутингу, чи вже маєте певний досвід. Вдячна за цінні поради, цікаві діалоги на лекціях і знання, якими ділитесь. До нових зустрічей! )

Підтримали: Daria Hertsun

EvoTalents.School- ви такі круті!
Я дуже рада, що в мене був такий досвід. Отримала безліч корисної інформації, яку змогла застосувати в роботі. Ком’юніті дає мотивацію, яку іноді губиш в роботі, нові знання та погляд, як цікаво, по новому та з ентузіазмом можно підходити до вирішень різних питань. Гадаю, що для рекрутерів та сорсерів абсолютно різних сеньоріті можно знайти для себе багато нового та корисного під свій запит. Також хочу відмітити консультації з експертом, це окрема любов! Передаю вітання Марині Попруженко, дуже вдячна за твої поради!
Дякую всій команді! Ще побачимось :)

Щиро радію, що зустріч була корисна! Успіхів в роботі

Перейти до дискусії

Що я можу сказати про EvoTalents.School, що це найкращі курси в цьому напрямку.
Бо домашки тут перевіряють «не аби якось там, щоб було». В мене був кейс коли моє ДЗ повертали 3 рази, і на 4-й раз мені дійшло. Я вважаю це нормально, бо я прийшла на курс навчитись і рости над своїми помилками.
Це курси, де вас дійсно навчать на практиці і дадуть такі інструменти, що деяким ’професіоналам’ навіть уявити складно, що такі штуки можна юзати для сорсингу.
Курс дуже цікавий і максимально інформативний актуальними матеріалами.
Після курсу ви зможете з легкістю писати Boolean search не тільки для Linkedin, а й для GitHub, Stack Overflow і т.д. Ваші листи до кандидатів будуть унікальними і матимуть свій власний стиль, що є дуже важливим аспектом. А ще вам розкажуть і покажуть про неймовірно корисні Google розширення. А Chat- GPT буде для вас невід’ємним інструментом при аналізі кандидата.
Я давно слідкувала за цими курсами і жалію, що раніше на них не пішла.

Підтримали: Daria HertsunElena Volk

Рада бути частиною ком’юніті!
Допомагає тримати в тонусі свої професійні скіли, актуалізувати знання і загалом — ставати кращим і більш ефективним рекрутером. Крута спільнота однодумців і постійний стимул до росту і навчання. Щомісячна порція нових знань і доступ до практичних порад від колег та експертів не лишають шансів загрузнути десь на одному рівні :)

Підтримали: Alyona MakanovaElena Volk

Обожнюю усім серцем!
Найкраща інвестиція у свій особистий та професійни ріст. Я одного разу вже писала відгук, що це ком’юніті однодумців, яке інколи може і психолога замінити :)
Також дуже приємно, що бажання учасників — це головне, від чого відштовхується вся організація навчання. Дуже рекомендую доєднатися як новачкам, так і професіоналам у сфері сорсингу/рекрутингу.
Дівчата, вдячна за такий якісний продукт. Успіхів та натхнення!

Підтримали: Alyona MakanovaElena Volk

EvoTalentsSchool — це справжнє джерело інновацій і знань для сорсерів і рекрутерів в ІТ-сфері України. Перевагами якого є:
Знання та ресурси: Ця спільнота об’єднує сорсерів і рекрутерів з різних ІТ-компаній, дозволяючи обмінюватися досвідом, навичками та найкращими практиками. Тут завжди є щось нове для вивчення

Спільна робота: Через спільний обмін інформацією та ресурсами, ми можемо працювати над складними завданнями та пошуковими запитами

Мережа контактів: У цій спільноті я познайомився з багатьма талановитими фахівцями в галузі сорсингу й рекрутингу. Це дало мені можливість розширити свою мережу контактів і знайти нових потенційних кандидатів

Спільні заходи: Ком’юніті регулярно організовує події, семінари та вебінари, де ми можемо навчатися, обговорювати актуальні теми зі світу пошуку кандидатів

Відкритість і співпраця: ділимося своїми знаннями та ресурсами, щоб допомогти один одному досягти спільних цілей