11 грудня 2024 15:12

Yurii Kryvorotko, Frontend developer

Хотів би поділитися своїм враженням від проходження співбесіди на позицію HTML coder.

Все почалося із спілкування з рекрутером Лідою. Після невеликої розмови та перегляду мого CV мене запросили записатися на технічну співбесіду.

Технічна співбесіда. Я підключився і спочатку відповів на питання Ліди після чого підключилися два розробники які і проводили для мене співбесіду. Чесно кажучи я був здивований професіоналізмом хлопців і рекрутера. Все пройшло на вищому рівні і мені сказали очікувати результатів в найближчі дні.

Через кілька днів мені відписали і запросили на наступний етап співбесіди. Він проходив дуже комфортно і ми спілкувалися про мої очікування, мою майбутню роботу і про компанію в цілому. Під час цієї другої співбесіди познайомився також з технічним директором, який вразив мене своїм професіоналізмом, досвідом та бекграундом. Звісно, не обійшлося і без кількох технічних питань.

Згодом я отримав апрув і запрошення на знайомство з командою. Також була невеличка перевірка документів.

Після знайомства з командою у мене залишилися дуже теплі відчуття. Протягом знайомства я відчув метч між мною і командою і що я дуже добре їм підходжу як і вони мені.

Пройшло ще трохи часу і я отримав остаточний апрув і довгоочікуваний офер!)
Увесь процесс від подачі до оферу був структурований і я відчував професіоналізм команди. Окремо хотів би відмітити рекрутера Ліду. Впродовж усіх етапів вона завжди була на зв’язку, завжди відповідала на мої питання і взагалі з нею було дуже приємно спілкуватися.

Дуже вдячний команді EvoPlay і я впевнений що круто доповню їх колектив і ми разом досягнемо нових вершин.